ΛΑΚΩΝΙΑ. H εφημερίδα Notosfreepress έδωσε το πρώτο δείγμα γραφής! Μέσα σε 3 μήνες και με 7 φύλλα «κέρδισε» την εκτίμηση των αναγνωστών. Με 112.000 αντίτυπα, πρωτοφανές τιράζ για τη Λακωνία, θέτει πλέον σε νέα βάση τον ρόλο των εφημερίδων. Διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή και πάνω απ’ όλα διανέμεται εντελώς δωρεάν στους πολίτες. Υπολογίζεται ότι τους 3 πρώτους μήνες η εφημερίδα απέκτησε πάνω από 40.000 αναγνώστες οι οποίοι πλέον επαναλαμβάνονται όταν κυκλοφορεί κάθε φύλλο. Από αυτούς οι 8.000 υπολογίζεται ότι είναι τακτικοί που αναζητούν με έμφαση πλέον την εφημερίδα στα σημεία διάθεσης της.

Ακολουθεί ένα διάστημα θερινών διακοπών που συνηθίζεται σε τυπογραφεία και γραφεία σύνταξης. Η εφημερίδα της αγοράς, μιας και σε αυτήν στηρίζεται αποκλειστικά, θα είναι και πάλι κοντά στους αναγνώστες της στα μέσα Αυγούστου, οπότε ξεκινά η τελική περίοδος ανάπτυξής της.

Το διάστημα των τριών μηνών που κυκλοφόρησε η επιβράβευση ήταν η μόνιμη επωδός κάθε φύλλου. Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που μην μπορώντας να κατανοήσουν τη στρατηγική της εφημερίδας την «χρέωσαν» σε πολιτικά συμφέροντα αλλά κι εκείνοι που επιχείρησαν να την διαβάλουν ή και να την υπονομεύσουν με ανοίκειους τρόπους.

Πιστεύουμε ότι από το Φθινόπωρο και αυτοί θα διαβάζουν τακτικά την Notosfreepress καθ’ ότι φιλοδοξούμε να ολοκληρώσουμε και να αποδώσουμε την εφημερίδα όλων των πολιτών.

Οι άνθρωποι της αγοράς και τα στελέχη του επιχειρείν μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της εφημερίδας για συνεργασία όλο τον Ιούλιο και από τα μέσα Αυγούστου. Είτε για την καταχώρηση διαφήμισης, είτε για τις αγγελίες, είτε για την έμμεση προβολή τους.

Τηλέφωνο: 2731089949
Email: info@notospress.gr
Λυκούργου 120. Σπάρτη