Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτης Ν. Φουσκετάκης
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη θα τελεσθή η νεκρώσιμος ακολουθία του 73χρονου Παναγιώτη Ν. Φουσκετάκη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αίγλη,τα παιδιά του Αντωνία – Χρήστος Μιχαλαριάς, τα εγγόνια του Μιχάλης και Παναγιώτης, η αδερφή του Γιούλα Βασιλείου Θεοδωρίδη (Χήρα), τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Δυρραχίτης (Τζίμης)
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 18:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη θα τελεσθή η νεκρώσιμος ακολουθία του Δημήτριο Δυρραχίτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πίτσα, τα αδέρφια του, Παναγιώτης – Νίκη Χατζή, Αθανάσιος Τσουλόγιαννης και Ματούλα Τσουλόγαννη, τα ανίψια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Τσιριγώτης
Το Σάββατο 29 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Τσιριγώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Αγγελική – Γεώργιος Μολώνης και Μαρία - Δημήτρης Κυριακούλιας, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδωνος Ε. Μπλανάς
Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 08:30 πμ. Στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλίας στη Κονιδίτσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνος Ε. Μπλανάς. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λέλα, τα παιδιά του Ιωάννα –Χρήστος, Παναγιώτης – Σταυρούλα και Αγγελική- Νίκος, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Γ. Κωνσταντάρος
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Γ. Κωνσταντάρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Νικόλαος – Αγγελική, Γεώργιος – Κατερίνα, Δήμητρα- Χρήστος και Αντώνης –Γιάννα, τα εγγόνια του Χρήστος, Σπύρος, Παναγιώτης, Μαριλένα,Γεωργία, Μαρία, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς του.

Νίκη Α. Αλιμήση
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Νίκης Α. Αλιμήση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας – Πίτσα Αλιμήση, Δημήτρης – Διαμάντω Αλιμήση, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κανέλλα Β. Χουντή
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κανέλλας Β. Χουντή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελισσάβετ Ε. Ριγάκου (Χήρα)
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Γοράνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελισσάβετ Ε. Ριγάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Παναγιώτα Ρηγάκου, Πέτρος- Βασιλική Ριγάκου, Ηλίας- Ελισάβετ Ρηγάκου, τα εγγόνια της Βαγγέλης, Βαγγέλης, Μάριος, Βαγγέλης και Αναστασία, τα αδέρφια, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Γεωργ. Σουχλέρης
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Βεργαδέικα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γεωργ. Σουχλέρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Γεώργιος – Σταματική, Κωνσταντίνος –Ασπασία, Δημήτριος, Αθανάσιος – Σιμόνα και Μαρία – Δημήτριος, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, Ιωάννης – Αλεξάνδρα και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Δ. Κομνηνός
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα οδ. Αχαρνών στην Αθήνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Δ. Κομνηνού.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπορσευχή η κόρη του Μαρία Κομνηνού η αδερφή του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μάρθα Κ. Χατζοπούλου – Γεωργοπούλου
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο Της Μάρθας Κ. Χατζοπούλου – Γεωργοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ανθή και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια της Βούλα - Βασίλης Κουντάνης και Ευγένης – Σταυρούλα Χατζοπούλου, ο εγγονός της Θανάσης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κατίνα Π. Καρβέλα
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κατίνας Π. Καρβέλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Παναγιώτα, Κωνσταντίνος και Κωνσταντίνα Θ. Γεωργοστάθη (χήρα), τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.