ΛΑΚΩΝΙΑ. Με έντονο ρυθμό συνεχίζει τις επισκέψεις του στις περιοχές της Λακωνίας, ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Νεοκλής Κρητικός, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών. Ο κ. Κρητικός συναντά τους κατοίκους του Νομού και συζητά μαζί τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν καθώς και για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της ΝΔ.
Τις τρεις τελευταίες ημέρες έχει επισκεφθεί τις εξής περιοχές : Τάραψα, Λάγιο, Κροκεές, Δαφνί, Λογγανίκο, Γιωργίτσι, Καστόρι, Πελλάνα, Καραβά, Ανώγεια, Παλαιοπαναγιά, Ξηροκάμπι, Ποταμιά, Λιαντίνα, Βασιλική, Άρνα, Σπαρτιά, Γοράνοι, Αγ. Ιωάννης, Παρόρι, Πικουλιάνικα, Μυστρά.

Σε δήλωση του ο κ. Κρητικός αναφέρει. «Η ζεστασιά που μου δίνουν οι άνθρωποι του νομού αλλά και η ομορφιά του τόπου μας κατά την περιοδεία, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έχω στη διάθεση μου μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα προσπαθήσω να επισκεφθώ όλα τα χωριά και τις γειτονιές των πόλεων του Νομού, για να σφίξω το χέρι σε κάθε Λάκωνα».