Εορτή των Αγίων Πάντων την Κυριακή, ημέρα των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά τη Δοξολογία, έγινε απονομή τιμητικών πλακετών σε εν ενεργεία Αστυνομικούς για την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία. Παρούσα η αντιπεριφερειάρχης κ Τζανετέα.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος στην Ημερήσια Διαταγή υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
«Η σημερινή ημέρα είναι μια ξεχωριστή, μια πολύ σημαντική ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία…
Αποδίδοντας στους ανθρώπους που προϋπήρξαν στον αστυνομικό Οργανισμό την τιμή που δικαιούνται, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης, αναγνωρίζουμε την προσφορά τους προς τη χώρα και την κοινωνία, εκφράζουμε την εκτίμηση και το σεβασμό μας στο έργο, την προσπάθεια και τις θυσίες τους. Ταυτόχρονα όμως, κατανοούμε και συναισθανόμαστε βαθειά την ευθύνη και την υποχρέωση που έχουμε να συνεχίσουμε το έργο τους, να διαφυλάξουμε τις παρακαταθήκες που μας άφησαν, να διαμορφώσουμε μια ακόμη καλύτερη προοπτική για την Ελληνική Αστυνομία και κατ’ επέκταση ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για τις σύγχρονες και τις επόμενες γενιές.Τιμώντας σήμερα τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας, τιμούμε την ίδια την Ιστορία του Σώματος…»