Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Θεοδώρα Κ. Κατσίπη

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 93χρονης Θεοδώρας Κ. Κατσίπη. Ευχαριστούν για την συμπροσευχή τα παιδιά της Νεκταρία – Παναγιώτης, τα εγγόνια της Μαρία, Γιώργος, Σπυρίδων και Βασιλική , τα δισέγγονα της Ηλίας, Άννα – Μαρία και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευσταθία Κορίνη

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευσταθίας Κορίνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκωνας τα παιδιά της Σπύρος και Ελένη ο Πατέρας της Άγγελος τα αδέρφια της Νικόλαος, Ιωάννα και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Χριστάκος

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Φιλίσι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Χριστάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή τα παιδιά του Σωτήρης και Παναγιώτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Γ. Βλαχάκη

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Γ. Βλαχάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα τέκνα του Γρηγόρης – Ιωάννα και Δημήτριος, ο εγγονός του Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ζαραφωνίτη (Χήρα)

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ζαραφωνίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος –Ελένη, και Σαράντος – Γαρυφαλλιά, τα εγγόνια της Ελεάνα, Νίκος και Λένα, τα αδέρφια της, τα ξαδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Μ. Τσαγκάρης

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Μ. Τσαγκάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βαρβάρα, τα παιδιά του Μελπομένη – Χρήστος Παναγόπουλος, Αμαλία – Γεώργιος Κουτράκος και Μιχαήλ – Μακρίνα Τσαγκάρη, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Χ. Βασιλείου – Φουντωτού

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Χ. Βασιλείου – Φουντωτού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος, τα τέκνα της Αργυρούλα Πουρναρά, Σπύρος – Μαρία Βασιλείου και Αθηνά – Δημήτριος Νικόλαρος, τα εγγόνια της Νικολέτα, Δημήτριος, Ευδοκία, Χρήστος, Ιωάννα, Σωτήρης, Γεωργία, Χριστίνα και Αγγελική, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Παναγιώτα Προβιά

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Κοιμητήριο Χρυσάφων τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Προβιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς, τα παιδιά της Χριστίνα Προβιά και Κωνσταντίνα – Παναγιώτης Βλασόπουλος, τα εγγόνια της Βαλεντίνα, Ηλίς και οι λοιποί συγγενείς της .

Αγγελική Δ. Βλαχάκου

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση Σωτήρος στο Βαφειό τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αγγελικής Δ. Βλαχάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Ελευθερία Βλαχάκου, Παναγιώτα Βλογιαννίτη, Παναγιώτης – Φλωρεντία Κατσίχτη και Αναστασία Μουσουδάκη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.