Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Νικόλαος Δ. Δημητρακόπουλος
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 15:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη θα τελεσθή η νεκρώσιμος ακολουθία του 66χρονου Νικόλαου Δ. Δημητρακόπουλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική τα παιδιά του Έλενα – Γιάννης και Δημήτρης - Νέλλα, οι γονείς του Έλενα Δημητρακόπουλου και Σπύρος Καραγιαννάκος ο εγγονός του Ηλίας, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Δ. Παπαδάκος (Ιατρός)
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 17:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη θα τελεσθή η νεκρώσιμος ακολουθία του 95χρονου Κωνσταντίνου Δ. Παπαδάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Πετρίνα, Γιώργος, Δημήτρης και ο εγγονός του Πέτρος.

Ηλίας Δαρβίρης
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 61χρονου Ηλία Ι. Δαρβίρη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα αδέρφια του Γεώργιος και Καλλιόπη, τα ανίψια του Όλγα και Παναγιώτα, Φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευαγγελία Δ. Σαμψώνη (Χήρα)
Το Σάββατο 15 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Δ. Σαμψώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Στέλιος και Χάρις, η εγγονή της Ευαγγελία, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντωνία Σ. Κάτσαρη – Ποτούλα Ι. Κάτσαρη
Το Σάββατο 15 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Γρηγορίου του Μυστριώτη στο Μυστρά τελούνται τα ετήσια μνημόσυνα των Αντωνίας Σ. Κάτσαρη και Ποτούλας Ι. Κάτσαρη. Στο μνημόσυνο καλούνται για συμπροσευχή τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονα τους , οι ευσεβείς ενορίτες τους, οι γνωστοί και οι λοιποί συγγενείς τους.

Δημήτριος Α. Καραμπίλας
Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 8:30 πμ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Α. Καραμπίλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του Αντώνης, Μαρία και Βρασίδας, η εγγονή του Βενετία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Α. Ριζάκος
Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 8:30 πμ. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σταύρου Α. Ριζάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πηνελόπη, τα παιδιά του Παναγιώτης – Ελένη Ριζάκου και Κωνσταντίνα – Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, τα αδέρφια του Γαρυφαλλιά Καψιμάλη και Χρυσάνθη – Αναστάσιος Οικονόμου, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.