«Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό του Δήμου μας!»15-06-2019 10:18   

ΣΠΑΡΤΗ. Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης κ. Παναγιώτης Κυριακούλιας απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες.

« Αγαπητοί συνδημότες,

Οι εκλογές τελείωσαν, και οι πολίτες του Δήμου Σπάρτης επέλεξαν τη νέα Δημοτική Αρχή...
 Ευχαριστώ όλους και όλες από καρδίας, που με τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη, για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.
Δεσμεύομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό του Δήμου μας και των συμπολιτών μας, μέσα και έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο. Για τη Σπάρτη, το Μυστρά και τα χωριά μας ...

Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια μου, που με παρότρυνε και με στήριξε όλη αυτή την περίοδο. Ιδιαιτέρως τον γιο μου Γιώργο.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Δούκα για την εκλογή του, και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο του αξίωμα. Στη συνέχεια να συγχαρώ επίσης όλους τους εκλεγέντες συμβούλους, όλων των παρατάξεων για την επιτυχία τους. Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου, εκλεγέντες και μη του συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» για την όμορφη και γόνιμη συνεργασία μας όλον αυτόν τον καιρό της προεκλογικής περιόδου.

Τέλος ευχαριστώ τον επικεφαλής του συνδυασμού μας και αγαπητό φίλο Σταύρο Αργειτάκο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου να συμμετάσχω στο συνδυασμό του, και τον συγχαίρω για τον Χριστό και Έντιμο Αγώνα που έκανε, διδάσκοντας ήθος και αξιοπρέπεια!
Σας ευχαριστώ!»

Με τιμή και ευγνωμοσύνη,
Παναγιώτης Γ. Κυριακούλιας
Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης  

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ