ΣΠΑΡΤΗ. Σήμερα το πρωί στο αρτοποιείο των Αδελφών Μάζη, στη Σπάρτη, για 2 ώρες βρέθηκαν φοιτητές απο το αμερικάνικο πανεπιστήμιο JOHNSON & WALES UNIVERSITY του τμήματος τεχνολόγων τροφίμων. Συνοδεύονταν απο τον διαπρεπή Έλληνα καθηγητή τους Ηλία Τομάζο.
Ενημερώθηκαν για την αρτοποιία στην Ελλάδα και την ιστορία του ψωμιού γενικότερα.
Δοκίμασαν διάφορα ψωμιά και παραδοσιακά γλυκίσματα του φούρνου.
Ο Νίκος Μάζης τους εξήγησε τι είναι παραδοσιακός φούρνος της γειτονιάς!
Έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κράτησαν πολλές σημειώσεις και υποσχέθηκαν ότι θα επισκεφθούν την Σπάρτη και του χρόνου!