Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ελένη Ι. Μαστρογιάννη (Χήρα)

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 88χρονης Ελένης Ι. Μαστρογιάννη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Παναγιώτα – Γιώργος Νικολόπουλος, η εγγονή της Κωνσταντίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κώστας Χ. Δαλαμάγκας

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 60χρονου Κώστα Χ. Δαλαμάγκα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Αγγελική, Χριστίνα και Χρήστος, οι φίλοι του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Παν. Μαγέτος

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σπάρτη θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 89χρονου Σταύρου Παν. Μαγέτου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία , τα παιδιά του Παναγιώτης – Νάνσυ, Δημήτριος – Λυγερή και Νεκτάριος – Ιωάννα, τα εγγόνια του Σταύρος – Ανδρέας και Μανώλης, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Σ. Χριστακάκου – Βέλιου

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 8:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Σ. Χριστακάκου – Βέλιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασίλης – Ελένη, ο εγγονός της Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Βαβαρούτσος

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Βαβαρούτσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός του Γεώργιος Βαβαρούτσος, τα ανίψια του Αγγελική, Θεόδωρος και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Π. Ανδριόπουλος

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Π. Ανδριόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ειρήνη τα παιδιά του Παναγιώτης – Δαρεία, τα εγγόνια Ειρήνη, Αναστασία και Δημήτριος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Σκιαδά

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Παν. Σκιαδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος – Άλις, Γεώργιος – Μαρία και Κωνσταντίνος – Γεωργία, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Π. Νικόλαρος

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Νικόλαρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Παναγιώτης, Βασίλης και Ελένη, τα αδέρφια του, τα ξαδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Π. Παυλούνη

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Π. Παυλούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βούλα – Πάνος Βλήτας και Ελένη – Χάρης Πρατσίνης, η αδερφή της Αφροδίτη, τα εγγόνια της Κατερίνα, Αντώνης, Πέτρος και Μαρία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανδρέας Αλειφερόπουλος

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ανδρέα Αλειφερόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα τέκνα του Κωνσταντίνος και Γεωργία – Χαράλαμπος, τα εγγόνια του Μαρία – Αργυρώ, Αναστασία και οι λοιποί συγγενείς του.