ΣΠΑΡΤΗ. Σκόπιμη είναι η διάδοση ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας πρόκειται να στραφεί κατά του διευθυντή του notospress.gr και της Notosfreepress. Στόχος των διαδόσεων είναι η δημιουργία κλίματος με σκοπό να επηρεαστεί η ελεύθερη δημοσιογραφική φωνή και γραφή. Μάλιστα οι διαδρομιστές αναφέρουν ότι την υπόθεση κατά του δημοσιογράφου και των ΜΜΕ θα αναλάβει γνωστός Ποινικολόγος των Αθηνών με εντολέα τον κ Δούκα.
Η ελευθεροτυπία και η ανεξάρτητη δημοσιογραφία αφενός δεν έχουν να φοβηθούν κάτι σε σχέση με τις συγκεκριμένες φήμες, αφετέρου δεν κάμπτονται και δεν δειλιάζουν μπροστά σε οποιεσδήποτε ύποπτες διαρροές και σκόπιμες μεθοδεύσεις.
Προφανώς αυτές οι φήμες δεν μπορεί να αφορούν θέσεις, διαθέσεις και προθέσεις του νεοεκλεγέντα Δήμαρχου της πόλης, ο οποίος ευαγγελίζεται ό,τι συνηγορεί στην ενότητα, στη συμμετοχή και στη δημοκρατία. Ωστόσο αν οι διαδρομιστές αποδειχθούν επίμονα αμετανόητοι ίσως ο κ. Δούκας αναγκαστεί είτε σε διάψευση, είτε σε επιβεβαίωση των φημών, που πλέον θα τον αφορούν όσο αφορούν και τον Διευθυντή του notospress.gr, μιας και ήδη προκαλείται δυσφήμιση κάθε πλευράς, ίσως και ζημιά.
Το μόνο που δεν χρειάζεται το επόμενο διάστημα η νέα Δημοτική Αρχή Σπάρτης είναι ο αναμμένος δυναμίτης στα θεμέλια της βάσης. Ο νέος Δήμαρχος πρέπει απερίσπαστος να ασχοληθεί με το στοίχημα που έχει βάλει για τον Δήμο.
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα.

Aπο τη Διεύθυνση