Γράφει ο Χαράλαμπος Κουκάκης

Ούτε ψήλος στον κόρφο μας, ξανάρχονται τα ξεφτέρια. Με πρόδηλη τη συμπεριφορά του νικητή ξανάρχεται όλο αυτό το παλιό κρασί της δεξιάς που, λίγα χρόνια πριν, σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έφεραν τη χώρα εδώ που είναι σήμερα , επιτείνοντας , ωστόσο , στην κατάσταση αυτή και η ψευτοαριστερά κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Με προκαθήμενο , λοιπόν , τον νέο απόγονο της οικογένειας Μητσοτάκη (Τι έχουν να δουν τα μάτια μας) και τους μεγαλο-ιεράρχες κομματικούς εντεταλμένους του , αλλά και μ' ένα σωρό φαυλοκρατούμενο διακονικό συρφετό θα συνεχίσουν γι' άλλη μια φορά να συντηρούν το πελατειακό κράτος για να μην μείνει νηστικός ο κομματικός εσμός, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έχει αρχίσει να απλώνει τραχανά και να ρουσφετολογεί πρόωρα, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια.

Όσο για τους εθελοτυφλούντες που πιστεύουν ότι κάτι μπορεί ν' αλλάξει απ' όλους αυτούς που δηλώνουν γνήσιοι εκφραστές του λαϊκού αισθήματος και πλασάρουν την άκρως φιλελεύθερη ΝΔ σαν λαϊκή δεξιά , λυπάμαι πολύ, αλλά η Τρυφηλή ζωή των αστών εκπροσώπων της δεν μας πείθει και δεν μας αφήνει περιθώρια εφησυχασμού . Μακάρι να μην επαληθευτώ , αλλά, Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , θ' αρχίσουν κι' αυτοί το γνωστό αέναο δόγμα που ασπάζεται η κάθε κυβέρνηση Δεν παραλάβαμε γόνιμο έδαφος, αλλά καμένη γη.

Γι' αυτό, «Πάρτε μαζί σας νερό το μέλλον έχει πολύ ξηρασία» Μιχάλης Κατσαρός.
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.