Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Κανέλλα Βασ. Χουντή
Την Κυριακή 29 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 75χρονης Κανέλλας Βασ. Χουντή. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η μητέρα της, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Γ. Κωνστάνταρος
Την Πέμπτη 30 Μαΐου στον Ιερό ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 93χρονου Χρήστου Γ. Κωνστάνταρου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Νικόλαος – Αγγελική, Γεώργιος – Κατερίνα, Δήμητρα – Χρήστος και Αντώνης – Γιάννα, τα εγγόνια του Χρήστος, Σπύρος, Παναγιώτης, Μαριλένα, Γεωργία, Μαρία και Χρήστος οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Λαμπρινάκος
Το Σαββάτο 1 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Άρνα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 77χρονού Χρήστου Λαμπρινάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα αδέρφια του Ζαφειρούλα, Γεώργιος – Δήμητρα, Ελισάβετ, Φώτιος, Δημήτριος και Σεβαστή, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Διονυσία Ηλ. Οικονομάκη
Το Σάββατο 1 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Λογκανίκο θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της Διονυσίας Ηλ. Οικονομάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας Οικονομάκης, Παναγιώτα – Παναγιώτης Σουρλής και Αγγελική – Αντώνης Μπάρλας, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Ε. Ανδριτσάκης – Χαρογιάννης
Το Σάββατο 1 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Μεγάλη Βρύση τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Ε. Ανδριτσάκη – Χαραγιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αναστάσιος Ανδριτσάκης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Σ. Δούκας
Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 9:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Σ. Δούκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Ευλαμπία Δούκα – Παπανδρέου και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Διον. Μουστόγιαννης
Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Δ. Μουστογάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Γεώργιος – Γεωργία Μουστόγιαννη και Θανάσης Μουστόγιαννης, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνιος Π. Δριβάκος
Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο Αντώνιου Π. Δριβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μάλτα, τα παιδιά του Γεώργιος – Πολυτίμη Δριβάκου και Δέσποινα – Παναγιώτης Λιάσκος, τα εγγόνια του Σταυρούλα – Ματίνα και Σταματίνα- Αντώνιος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτρης Μ. Γρούμπος
Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτρη Μ. Γρούμπου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη η μητέρα του Παναγιώτα, τα αδέρφια του Παναγιώτης – Μαρία Γρούμπου, Μαρία – Γιάννης Φριτζήλας και Χρυσούλα – Ηλίας Παπακαλός, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.