ΣΠΑΡΤΗ. Είναι ένας από τους νεότερους δημοτικούς συμβούλους Σπάρτης και ευχαριστεί τόσο τους πολίτες όσο και τον Σταύρο Αργειτάκο για την τιμή και για την ευκαιρία. Ο Θάνος Μιχελόγγονας σε ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει:
«Ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου Σπαρτιατών οι οποίοι με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του κ. Σταύρου Αργειτάκου «Ενωμένοι Πολίτες».
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό καθώς εξελέγην, αν και νέος σε ηλικία και άπειρος στις εκλογικές διαδικασίες.
Χαίρομαι πολλαπλά, αφενός γιατί οι επιτυχόντες του συνδυασμού μας είναι κατά κύριο λόγο νέοι με κατάρτιση και δημιουργική διάθεση, αφετέρου γιατί ο συνδυασμός μας παρέμεινε αραγής και αγνοήσαμε την προσωπική διάσταση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Η ομάδα των ανθρώπων που συνεργάστηκε και απέδωσε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και την εκλογική επιτυχία του Α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών συνεχίζει την προσπάθειά της! Ο κ. Σταύρος Αργειτάκος έπραξε ήδη τα απαραίτητα. Μας έδωσε χώρο και εφόδια για να εισέλθουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά στα κοινά του Δήμου μας. Ελπίζω οι συμπολίτες μας να μας δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη και το βράδυ της 2ας Ιουνίου ο κ. Σταύρος Αργειτάκος και οι «Ενωμένοι Πολίτες» να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας!»