ΣΠΑΡΤΗ. Ενωμένοι στη κυριολεξία όλοι οι υποψήφιοι του Σταύρου Αργειτάκου, εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι στο Συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» τον περιβάλουν με την απόλυτη εμπιστοσύνη και με τη σιγουριά ότι την Β’ Κυριακή των Εκλογών ο Δήμος Σπάρτης θα γυρίσει σελίδα.
Με λόγο συνθετικό, με ήπια διάθεση αλλά και δυναμισμό όπου κρίνεται αναγκαίο, ο Σταύρος Αργειτάκος απευθύνθηκε πρώτα στους συνεργάτες του για την νίκη της Α’ Κυριακής και τους κάλεσε να συνεχίσουν να είναι παρόντες και δίπλα στους συνδημότες στη Σπάρτη και τα χωριά. «Το πρόγραμμα αλλά και ο συνδυασμός είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας» τόνισε «και φυσικά η αλήθεια, η συνέπεια και η εργατικότητα». Η συνάντηση έγινε προ ημερών στην κατάμεστη αίθουσα «Στελλάκος» στο Παρόρι.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι σύμβουλοι που εκλέγονται στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αργειτάκου είναι οι: Κοντάκος Ηλίας, Μιχελόγγονας Αθανάσιος, Κυριακούλιας Παναγιώτης, Σουμάκης Ιωάννης, Πριστούρης Παναγιώτης, Κουρτσούνης Παναγιώτης, Τσούκλερης Νικόλαος. Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται τουλάχιστον 6 υποψήφιοι χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάταξη.