Οι πρώτοι που εκλέγονται στον συνδυασμό Αργειτάκου!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι που εκλέγονται στο συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου στον Δήμο Σπάρτης είναι οι Ηλίας Κοντάκος, Παναγιώτης Πριστούρης, Θάνος Μιχελόγγονας, Νίκος Τσούκλερης και Κωνσταντίνος Κορωνιός. Μια δυναμική πεντάδα νέων ανθρώπων με την οποία προδιαγράφεται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέχεια με κρίσιμο δεδομένο ότι ήδη την πλειοψηφία των εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης κατέχει η Παράταξη Αργειτάκου. Πλήρης ανανέωση και ρόλος στους νέους ανθρώπους.

«Κατά συνείδηση και κόντρα σε όσους μας εγκατέλειψαν!»

Συνάντηση με τους συνεργάτες του από το ψηφοδέλτιο είχε σήμερα το απόγευμα ο Βαγγέλης Βαλιώτης. Στη συζήτηση πέρα από την εκτίμηση των αποτελεσμάτων τέθηκε και η στάση τους την Β’ Κυριακή. Οδηγός τους θα είναι η συνείδησή τους και σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να στηρίξουν όσους εγκατέλειψαν τον συνδυασμό τους την κρίσιμη ώρα κι ενώ κατείχαν αξιώματα. Εκτίμηση δείχνει ότι θα στραφούν μάλλον προς την πλευρά του Σταύρου Αργειτάκου.

«Βουνά το πιλάφι, ποτάμια το μέλι»…

Απολύτως επιφανειακές είναι οι επαφές των εκλεγμένων συμβούλων του Πέτρου Δούκα με τον κόσμο, αρχικά στη Σπάρτη και σήμερα στα χωριά. Μοιράζουν φυλλάδια με το βιογραφικό του Π. Δούκα, προσεγγίζουν ακόμα και ανθρώπους των κ.κ. Αργειτάκου και Βαλιώτη και δεν διστάζουν να τάξουν ακόμα και «βουνά το πιλάφι και ποτάμια το μέλι», για να αλλαξοπιστήσουν, καθιστώντας πλέον το πέρασμά τους γραφικό… Η έκρηξη Δούκα φαίνεται να σβήνει…

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr