Μένος και πάθος
Eίναι γνωστό ότι πολλές ετερόκλητες δυνάμεις, πρόσωπα, υποσυνδυασμοί και ομάδες δημιούργησαν ένα συνονθύλευμα που ονομάζουν συνδυασμό με ένα και μόνον σκοπό όπως λένε:
«Όσο ζούν να μην γίνει δήμαρχος ο Σταύρος Αργειτάκος».
Αυτές οι ομάδες ενώνουν τα τυφλά πάθη τους και το προσωπικό μένος τους κατά του Σταύρου Αργειτάκου και του Συνδυασμού Ενωμένοι Πολίτες.


Ηρεμία και δύναμη
Ο συνδυασμός του Σταύρου Αργειτάκου κατέγραψε μια καθαρή δύναμη την πρώτη Κυριακή που δεν είναι μικρή (περίπου 40%). Προχωρά προς την Β’ Κυριακή με ήπιους τόνους, ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Τρείς είναι οι άξονες στην επικοινωνία του με τους πολίτες: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο δεν αγγίζει καν ο αντίπαλος, το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο που πέτυχε το 40% και το πρόσωπο του Δημάρχου που είναι αυτός που σήμερα συνιστά ηρεμία και ειλικρίνεια στη σχέση με τους πολίτες.


Κόπωση και ρόλος
Η Παράταξη του Βαγγέλη Βαλιώτη σήμερα αναλύει τα αποτελέσματα για να εξηγήσει το χαμηλό αλλά ρυθμιστικό ποσοστό του. Κόπωση στην δημοτική αρχή, αστοχία σε κάποιους τομείς. Ωστόσο είναι, και δικαιούται να είναι, μέσα στο παιχνίδι των εκλογών.

Αριστερά και Σπαρτιάτικα
Το ποσοστό του ΚΚΕ θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν οι πολίτες ερμήνευαν γρηγορότερα τα μηνύματα του Αλέκου Βουνάση. Όλα δείχνουν ότι το ΚΚΕ δεν θα απέχει από τις κάλπες της Β’ Κυριακής αφού έχει συγκεκριμένη θεωρία για το προφίλ του προσώπου που δεν πρέπει να είναι Δήμαρχος Σπάρτης.

Αγωγή και φόβος
Με υπονοούμενα για αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρούν κάποιοι, γνωστοί για την αστοχία τους, να επηρεάσουν τα ΜΜΕ που ασκούν κριτική. Τακτική που ποτέ δεν «πέρασε» τουλάχιστον σε ότι αφορά το notospress.gr. Οι 12 αγωγές από πολιτικά πρόσωπα, όλες κατέληξαν υπέρ των δημοσιογράφων του notospress.gr ή αποσύρθηκαν ως ασαφείς και ατεκμηρίωτες. Εδώ είμαστε!

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr