Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτης Γεώργ. Σουχλέρης
Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 12:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Βεργαδέικα θα τελεσθή η νεκρώσιμος ακολουθία του 84χρονου Παναγιώτη Γεώργ. Σουχλέρη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Γεώργιος – Σταματική, Κωνσταντίνος – Ασπασία, Δημήτριος, Αθανάσιος – Σιμόνα και Μαρία Δημήτριος, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του Ιωάννης, Αλεξάνδρα και οι λοιποί συγγενείς του.

Μιχαήλ Κ. Καλογεράκης
Την Πέμπτη 23 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Ποταμιά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 70χρονου Μιχαήλ Κ. Καλογεράκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά του Σπύρος –Δήμητρα, ο εγγονός του Κωνσταντίνος, οι αδελφές του Στέλλα, Ελένη και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Μ. Τσαγκάρης
Την Πέμπτη 23 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεώργιου στο Γούναρι ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 86χρονου Παναγιώτη Μ. Τσαγκάρη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Βαρβάρα, τα παιδιά του Μελπωμένη – Χρήστος Παναγόπουλος, Αμαλία – Γεώργιος Κουτράκος και Μιχαήλ Μακρίνα Τσαγκάρη, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Ζουρντός
Το Σάββατο 25 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ζουρντού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γαρυφαλλιά, τα παιδιά του Παρασκευή - Ιωάννης Κονδυλόπουλος και Σοφία Ζουρντού, τα εγγόνια του Παρασκευή, Παναγιώτης, Χαράλαμπος και Παναγιώτης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Κ. Μανδραπήλιας
Το Σάββατο 25 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη στο Τσεραμιό τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σταύρου Κ. Μανδραπήλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λαμπρινή, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεοφάνης Παπανικολάου
Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 8:00 π.μ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεοφάνη Παπανικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθανασία τα παιδιά του Νικόλαος Παπανικολάου και Δημήτριος – Μαρία Παπανικολάου, τα εγγόνια του Αθανασία, Αθανασία, Θεοφάνης και Μαρία, τα δισέγγονα του Δημήτρης , Ανάργυρος, Παναγιώτης, Σαράντης και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Χ. Χίος
Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Άγιων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Χ. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Χρήστος – Χριστίνα Χίου και Σταύρος – Αθηνά Χίου, τα εγγόνια του Πένυ, Φαιή και Ιωάννης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ν. Μαλικώτσης
Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Ν. Μαλικώτση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη , τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Ι. Παναγιωτόπουλος
Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Ι. Παναγιωτόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κωνσταντίνος – Ελένη Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα – Ηλίας Παταλυμπέρης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου -Φουντά, Ηλίας – Ευαγγελία Παναγιωτοπούλου, Σταύρος – Σταματίνα Παναγιωτοπούλου και Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Φλωρεντία Ν. Πλαγάκη
Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Φλωρεντίας Ν. Πλάγακη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Μεταξία – Κωνσταντίνος Κορομπόκης και Βασιλική – Βασίλειος Μπισμπιρούλιας, τα εγγόνια της Γιώργος, Ευφροσύνη, Αναστασία και Φλωρεντία, τα αδέρφια, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Π. Καρούνος
Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Π. Κάρουνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταθούλα, τα παιδιά του Ποτούλα – Αργύρης, Παναγιώτης – Μαρία και Θύμιος, τα εγγόνια του Νεφέλη, Γιώργος, Νίκος, Έφη και Νίκος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.