ΣΠΑΡΤΗ. Tην τελευταία του συνέντευξη δίνει στην περιφερειακή τηλεόραση «Μεσόγειος» ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος. Σήμερα Παρασκευή 24/5 ώρα 19:00, δύο ώρες πριν την κεντρική προεκλογική ομιλία του, στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, απαντά σε ερωτήσεις του Ηλία Μπόνου.
Έχει ενδιαφέρον να ακούσετε τι απαντά στην ερώτηση ότι κάποιοι λένε ότι εκφράζει την παλαιά γενιά. Απαντά επίσης σε θέματα για την καθαριότητα της πόλης και των χωριών κι εξηγεί τον λόγο που θυμίζει στους δημότες τα έργα της θητείας του 2010 – 2014. Στέκεται στο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα και προκαλεί οποιονδήποτε σε σύγκριση και εξάρει το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο των Ενωμένων Πολιτών παρουσιάζοντας ένα πολύ δυνατό μείγμα έμπειρων και νέων συνεργατών. Επισημαίνει μια πρωτοφανή και πολύ σημαντική παροχή προς τους νέους αλλά και τους επαγγελματίες του Δήμου, που ήδη έχει μελετήσει και θα παρέχεται από την Δημοτική Αρχή δωρεάν. Αναδεικνύει τη συμμετοχή ενεργών γυναικών στο συνδυασμό.
Εξηγεί γιατί δεν κτυπά σκληρά την Δημοτική Αρχή Βαλιώτη, αναφέρεται στους αναποφάσιστους πολίτες στις δημόσιες σχέσεις που πρέπει να αναπτυχθούν στον Δήμο.
Τέλος ο δημοσιογράφος του ζητά με μια φράση να αναφερθεί στους κ.κ. Βαλιώτη, Δούκα και Βουνάση και απαντά...