Δημοσίευση 24/5/19 - Μετακίνηση 25/5/19

Η κοινωνία έχει την δύναμη να αναδείξει ανθρώπους με γνώση, μεράκι και αισθητική

ΣΠΑΡΤΗ. Η Γαρυφαλιά Γεωργακοπούλου – Μπόνου, είναι υποψήφια δημοτικής Σύμβουλος, στη Σπάρτη, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Αργειτάκο, στο ψηφοδέλτιο «Ενωμένοι Πολίτες» Δήμου Σπάρτης.
Εκπαιδευτικός, δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, τρίτεκνη μητέρα, ενεργός πολίτης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη» και Συντονίστρια του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη».
Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Νομικού προσώπου Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης ως εκπρόσωπος του Κινήματος Πολιτών «Ελπίδα».
Όπως αναφέρει η Σπάρτη και τα χωριά δεν έχουν άλλα περιθώρια για πειράματα και παρενθέσεις. Η Σπάρτη πρέπει να γράψει ιστορία ειρήνης, δημιουργίας και προκοπής. Όλοι οι δημότες και ιδιαίτερα οι νεολαία, οι νέες μητέρες, οι έμποροι, οι αγρότες και τα α.μ.ε.α. θέλουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας.
Συμμετέχει στις εκλογές με καθαρή άποψη και θέση. Πιστεύει στην ιδέα της ομάδας, της συλλογικής δουλειάς αλλά και της προσωπικής ευθύνης.
Έτοιμη για βήματα μπροστά και οράματα που μπορούν να υλοποιηθούν στις μέρες μας.

Ακολουθεί το μήνυμα της κ. Γαρυφαλιάς Γεωργακοπούλου – Μπόνου και το video από την εκδήλωση που διοργάνωσε προ ημερών στη Σπάρτη, κυρίως για θέματα Πολιτισμού.