«ΤΟ open mall Σπάρτης το όπλο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας απέναντι στην κρίση»23-05-2019 09:02   

ΣΠΑΡΤΗ. O Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Καρανίκας με επιστολή του συγχαίρει τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης για την έγκριση του open mall Σπάρτης.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ και εμείς προσωπικά, σας μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την έγκριση του open mall της πόλης σας, που αποτελεί μια ακόμη επισφράγιση του πολύπλευρου έργου που τόσο ο Σύλλογος όσο και εσείς επιτελείτε για την αναβάθμιση της τοπικής αγοράς σας.
Η επιτυχία αυτή, εκτός από προσωπική καταξίωση, αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση του αξιόλογου δυναμικού συνδικαλιστών που διαθέτει η πυραμίδα μας, οι οποίοι δεν κάνουν πίσω στα τόσα προβλήματα και έχουν το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Η ΕΣΕΕ χαίρεται ιδιαίτερα με την επιτυχημένη προσπάθειά σας και να είστε βέβαιοι ότι θα είναι δίπλα σας για την επιτυχία του εγχειρήματός σας, καθώς έχουμε τη βεβαιότητα ότι τα open malls θα είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας απέναντι στην κρίση, στις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις και στον ανταγωνισμό που υφιστάμεθα από αυτές.»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ