ΑΘΗΝΑ. Μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο προερχόμενο από τα σπλάχνα της ΟΝΝΕΔ, μίλησε χθες 20-05-2019 στο γυμναστήριο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ στην Αθήνα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος .

Ο κ. Μιχαλολιάκος προέβλεψε με σιγουριά τη μεγάλη νίκη της Ν.Δ στις Ευρωεκλογές, γεγονός που θα προκαλέσει την πτώση της παραπαίουσας σημερινής κυβέρνησης .

Ο ιστορικός ηγέτης της Γαλάζιας Γενιάς δεσμεύτηκε να αγωνίζεται στην Ευρωβουλή με το πάθος που τον χαρακτηρίζει μια ζωή και για τα Εθνικά θέματα και για τα καθημερινά προβλήματα του Έλληνα Πολίτη.

Μιλώντας για το μέλλον της Ευρώπης ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η λύση δεν είναι η διάλυση της ΕΕ όπως προτείνουν οι ευρωμηδενιστές αλλά η «περισσότερη Ευρώπη», με στόχο τη δημιουργία ενός ενιαίου Πολιτικού και Οικονομικού συνόλου που θα ενώνει τους λαούς από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια, όπως άλλωστε την οραματιζόταν και ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής .

Στην εκδήλωση εκτός από τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που εκπροσωπούσαν όλες τις γενιές από το 1974 έως σήμερα, παραβρέθηκαν δεκάδες βουλευτές, πρώην υπουργοί και άλλα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ .

Συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα
μιλήσει :

Α. Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στις 8 μμ, στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα
«Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Β. Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, στις 6 μμ, στον Πειραιά, στον πεζόδρομο της
Δραγάτση.