Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού

Οικογενειακός Ιατρός – φροντίζω εσένα σε όλη σου τη ζωή18-05-2019 13:00   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Η ΕΛΕΓΕΙΑ (Ελληνική Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής) αγωνίζεται με συνέπεια από το 1986 για την εγκαθίδρυση του θεσμού του Οικογενειακού Ιατρού για όλους τους πολίτες, αγωνίζεται στην ουσία για να δώσει σε κάθε οικογένεια έναν ιατρό σύμβουλο και φίλο που να της συμπαραστέκεται σε κάθε πρόβλημα υγείας.


Η ΕΛΕΓΕΙΑ αναφέρει ότι:  «Στις 19 Μαΐου γιορτάζουμε, μαζί με όλους τους Γενικούς/Οικογενειακούς Ιατρούς όλου του κόσμου, την Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού. Το μήνυμά μας για φέτος, ‘’Οικογενειακός Ιατρός – φροντίζω εσένα σε όλη σου τη ζωή’’, έχει ως σκοπό να υπογραμμίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των Οικογενειακών Ιατρών στα συστήματα υγείας ανά τον κόσμο και την πρόοδο και την αναβάθμιση στην οποία έχουν συντελέσει στην Πρωτοβάθμια και όχι μόνο Φροντίδα Υγείας.


Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00 στην Τρίπολη – Πλατεία Πετρινού, η ΕΛΕΓΕΙΑ θα είναι εκεί, θα ενημερώνει τους πολίτες, διανέμοντας ενημερωτικό φυλλάδιο και συζητώντας μαζί τους για τα θέματα του Οικογενειακού Ιατρού. Απώτερος σκοπός μας, να αναζητήσουμε το εφαλτήριο των πολιτών για τη γνησιότητα και την ιδιομορφία της φωνής και του στόχου του Οικογενειακού Ιατρού στο σύστημα υγείας.»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ