Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Λεωνίδας Γκιώνης
Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 3:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη θα τελεστή η νεκρώσιμος ακολουθία του 99χρονου Λεωνίδα Γκιώνη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, ο γιός του Σπύρος, τα εγγόνια του Λεωνίδας, Άρτεμης και Μαριλένη.

Χριστίνα Α. Σελιτσάνου
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Α. Σελιτσάνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Κωνσταντίνος – Φωτεινή και Μαρία, τα ξαδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παύλος Π. Μυλωνάς
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παύλου Π. Μυλωνά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νούλα, τα παιδιά του Βούλα – Γιώργος Διακουμάκος και Παναγιώτης – Κάθυ Μυλωνά, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Η. Τσαρπαλής
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Η. Τσαρπάλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, τα παιδιά του Δημήτρης, Στέφανος και Δήμητρα, τα αδέρφια του Αναστάσιος – Βασιλική Τσαρπάλη, Κωνσταντίνος – Κωνσταντίνα Τσαρπάλη, Βενετία – Νίκος Βαγενάς, Παναγιώτης Ελένη Τσαρπάλης, Κωνσταντίνα Μπαρκίτζη, Βικέντιος Τσαρπαλής, Γεωργία Αντώνης Τσολίδης, τα εγγόνια του Αθηνά, Αντώνης και Δήμητρα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βούλα Δ. Γρηγόρη
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βούλας Δ. Γρηγόρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιώργος – Χρύσα και Πέτρος, η εγγονή της Σταυρούλα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Καλλιόπη Γεροντάκου
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Καλλιόπης Γεροντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ανδρέας – Κωνσταντίνα Γεροντάκου και Σταυρούλα Γεροντάκου, τα εγγόνια της Πέτρος , Καλλιόπη, Καλλιόπη , Ιωάννα και Πέτρος, το δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Π. Σταυρόπουλος
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερό μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Σταυρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης – Ελένη, τα εγγόνια του Νίκος , Σταυρούλα- Παναγιώτης και Ηλίας, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Κακαλέτρης
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Κακαλέτρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Νίκη, οι θείοι του, τα ξαδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαργαρίτα Παν. Αλεξοπούλου
Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκο στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαργαρίτας Παν. Αλεξοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Καλλιόπη – Γεώργιος Δημάκος, Φώτιος – Ελένη Αλεξοπούλου, Θεοδώρα – Άγγελος Βέτσης και Γιάννα Αλεξοπούλου, τα εγγόνια της Δημήτριος – Ελευθερία, Παναγιώτης, Νικόλαος, Μαργαρίτα, Αντωνία, Παναγιώτα, Γεώργιος και Παναγιώτης, τα δισέγγονα της Γιώργος, Παναγιώτης και Χριστίνα, ο αδερφός της Στέφανος Μαυράκης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .