Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βρασίδας Χ. Γκολέμης

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 05:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 77χρονου Βρασίδα Χ. Γκολέμη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Αιμιλία, τα παιδιά του Βασιλική - Πέτρος, Χρήστος - Ελένη και Αναστάσιος - Γεωργία τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του Παναγιώτα - Βασίλειος και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Ν. Δαλαμάγκα (Χήρα)

Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Ν. Δαλαμάγκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η κόρη της Δήμητρα, τα εγγόνια της Γιώργος, Ελπίδα, Νίκη και Γιώργος, ο δισέγγονος της Σπύρος και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Αν. Ζερβάς

Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 08:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Γεώργιου Αν. Ζερβά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελπίδα, τα παιδιά του Αναστάσιος – Νικολέτα και Μαρία, τα εγγόνια του Ελπίδα – Ειρήνη, Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς του .

Τασία Γ. Κωνσταντοπούλου

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Τασίας Γ. Κωνσταντοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Σταματική , Νικόλαος – Βίβιαν και Κωνσταντίνος – Αικατερίνη, τα εγγόνια της Αναστασία, Γεώργιος, Γεώργιος και Παναγιώτης, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρόνης Εμ. Τρυποσκιάδης

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρόνη Εμ. Τρουποσκιάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγό του Μαρία, η μητέρα του Βασιλική Παινέση, τα αδέρφια του Αθανάσιος και Εμμανουέλα, η ανιψιά του Ασπασία και οι λοιποί συγγενείς του.

Πάτρα Ι. Γρηγοράκη – Τουρνά

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πάτρας Ι. Γρηγοράκη – Τουρνά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ευθύμιος Τουρνάς, τα παιδιά της, οι γονείς της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανδρέας Χρ. Σπηλιοτόπουλος

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό ναό Υπαπαντή του Κυρίου στη Πλατάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Χρ. Σπηλιοτόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Χρήστος, Νικόλαος, Ηλίας, Βασιλική και Θώμας, η εγγονή του Βασιλική, τα αδέρφια του Αθανάσιος – Κωνσταντίνα Σπηλιοτοπούλου και Ζαχαρούλα – Κωνσνταντίνος Βελεγρίνης, η πεθερά το Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Λ. Λαμπροπούλου

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Λ. Λαμπροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Δήμητρα- Ευάγγελος Λάππας , Αθανάσιος Λαμπρόπουλος και Αλέκος Σταυρούλα Λαμπροπούλου, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ε. Κούτσαρης

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ε. Κούτσαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Πότα, τα αδέρφια του Δήμητρης – Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Θ. Μαντζαβράκου

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Μυρτιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Θ. Μαντζαβράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αγγελική – Ιωάννης Αλικάκος και Ουρανία – Δημήτρης Λάζαρης, τα εγγόνια της Σταυρούλα – Παναγιώτης , Γεώργιος – Τζίνα, Φάνης – Ευγενία και Σταυρούλα – Θεοδόσιος, τα δισέγγονα της Γιάννης, Ελένη και Ουρανία τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Ν. Λερίκου

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσερεμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο Γεωργίας Ν. Λερίκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρποσευχή τα παιδιά της Ιωάννης – Μαρία Λερίκου και Ιωάννα – Ιωάννης Νικολακάκης τα εγγόνια της Παναγιώτης , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστράτιος Ν. Σκαφιδάς

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιερό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστράτιου Ν. Σκαφιδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος – Ευαγγελία Σκαφιδά, Μαρία – Σταύρος Μαυροειδάκος και Παναγιώτα – Σοφοκλής Χρυσοστομίδης , τα εγγόνια του Στρατής, Θοδωρής, Ελένη και Χρυσόστομος, τα αδέρφια του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ν. Παπαδάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Ιέρο Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Ν. Παπαδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης – Αλεξάνδρα Παπαδάκου και Γεώργιος – Αθανασία Παπαδάκου, τα εγγόνια της Παναγιώτης – Νικόλαος και Ελεάνα – Νικόλαος, οι αδερφές της Σταυρούλα, Μάτα και Βασιλική , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.