ΣΠΑΡΤΗ. Δριμύτατη και κατηγορηματική ήταν η Αναστασία Κανελλοπούλου στην συνέντευξή της στο Ραδιόφωνο Πολιτεία για την αποχώρησή της ομάδας της από τον συνδυασμό Δούκα. Σύμφωνα με όσα είπε στον Λεωνίδα Χονδρόπουλο, ο Πέτρος Δούκας δεν τήρησε και δεν τίμησε την συνεργασία του με την ομάδα της κ. Κανελλοπούλου και άφησε να την «κατακρεουργήσουν» οι συνεργάτες του από την ομάδα Γρηγόρη Αποστολάκου. Παρόλο που η συνεργασία Δούκα – Κανελλοπούλου ξεκίνησε πάνω σε μια βάση αμοιβαιότητας και προγραμματικών θέσεων όταν ήρθε η ώρα της συγκρότησης του τελικού ψηφοδελτίου, η ομάδα του Πέτρου Δούκα «πέταξε έξω» συνεργάτες της Αναστασία Κανελλοπούλου. Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει ρήξη και τελικά αποχώρηση 23 περίπου στελεχών που όπως είπε η κ. Κανελλοπούλου θα συνεχίσουν να εργάζονται για την πόλη και τη βελτίωση του Δήμου.

Ο Πέτρος Δούκας απ΄ ότι φαίνεται «θυσίασε» την συνιστώσα της Α. Κανελλοπούλου και λίγες ώρες πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου εκτιμώντας ότι θα συνεργαστεί καλύτερα με την ιδρυτική ομάδα του συνδυασμού και με τον Σπύρο Μοιράγια που εν τω μεταξύ προσχώρησε στον Συνδυασμό έδειξε την πόρτα σε αυτούς που τον υποδέχθηκαν και τον περιέβαλαν την δύσκολη ώρα.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι κανένας από τους δύο πρωταγωνιστές αυτού του διαζυγίου δεν είχε «διαβάσει» τον άλλο και μοιραία αυτή η αυτοδιοικητική πρόταση γυρίζει πάλι πίσω στην ανεπάρκεια και στην αδυναμία.

Το πλήγμα που υπέστη η Αναστασία Κανελλοπούλου και οι συνεργάτες της είναι ισχυρό όχι όμως θανάσιμο όπως είναι αυτό που ανταπέδωσαν στον Πέτρο Δούκα.