ΣΠΑΡΤΗ. Μια μοναδική συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο Παλαιό Μεταξουργείο στη Σπάρτη. Δύο μουσικά συγκροτήματα από την πόλη, οι One Against Three και οι Social Scream ξεσήκωσαν το Σπαρτιατικό κοινό σε μια μοναδική μουσική συνάντηση.

Την συναυλία άνοιξαν λίγο πριν τις 22.00 οι One Against Three. Η εξαιρετική ροκ φωνή της Ελένης Βαχαβιόλου, γέμισε το Παλαιό Μεταξουργείο. Με δυνατή σκηνική παρουσία, πολύ καλές διασκευές και καθαρό ροκ ήχο στα δικά τους τραγούδια, oι One Against Three κέρδισαν την προσοχή και το χειροκρότημα του κοινού. Το νέο αυτό συγκρότημα με την κιθάρα του Δημήτρη Λιόλιου, το μπάσο του Δημήτρη Ράλλη και τα ντραμς του Στράτου Καλογερόπουλου φαίνεται ότι θα μας χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές και στο μέλλον.

Η συνέχεια ήρθε φυσικά από τους Social Scream. Αμέσως ο ήχος άλλαξε και το heavy metal συγκρότημα ξεσήκωσε κυριολεκτικά με ήχους από τα δύο άλμπουμ τους. Η αρχή με το Epiclesis που κυκλοφόρησε το 2014 και μετά το Initiation to the Myths του 2018. Ο Βλάσης Διαμαντάκος μαζί με τον Γιάννη Λυμπεράκο στην κιθάρα, τον Αλέξανδρο Οικονόμου στο μπάσο και τον Δημήτρη Κιούση στα ντραμς παρουσίασαν ένα καλοδουλεμένο σετ δικαιώνοντας όσους τους ακολουθούν τα έντεκα χρόνια της πορείας τους, αλλά και όσους τους γνωρίζουν καθημερινά από τις εμφανίσεις τους σε Σπάρτη και Αθήνα. Φυσικά δεν έλειψαν και οι διασκευές που πήγαν πίσω στο χρόνο τους λάτρεις του είδους.

Η συναυλία ήταν δωρεάν και φιλοξενήθηκε στο χώρο του Παλαιού Μεταξουργείου (Κων/νου Παλαιολόγου 29 – 31). Τη διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η ομάδα Activate Now.