Φεστιβάλ Πολιτισμού τον Σεπτέμβριο στη Σπάρτη!06-05-2019 08:58   

ΣΠΑΡΤΗ. Πυρετωδώς εργάζονται τα μέλη της ομάδας οργάνωσης και συντονισμού για το 3ο Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη». Όπως αναφέρουν το φετινό Φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία επετειακών εκδηλώσεων επ’ ευκαιρία των 2.500 χρόνων (το 2020) από την Μάχη των Θερμοπυλών, εκδηλώσεις  που θα κορυφωθούν στο Φεστιβάλ του 2020. Το Πρόγραμμα του 2019 περιλαμβάνει εκδηλώσεις με τίτλο «Άθλος και Πίστη» στις 4/9,  «Τα καλύτερά μας χρόνια» στις 5/9, «Φιγούρες απ’ την παράδοση» στις 6/9,  «Αντάμωμα Χορευτών» στις 7/9, προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία για τους νέους της πόλης και θεματικές εκθέσεις.
Το τελικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που θα εξελιχθεί στο «Κτήμα Νερόμυλος» στις Αμύκλες Σπάρτης, θα ανακοινωθεί τέλος Μαϊου με αρχές Ιουνίου 2019.
Όπως αναφέρουν οι συντονιστές στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της Σπάρτης και η ανάπτυξη ενός δικτύου σε Πελοπόννησο, Ελλάδα κι Εξωτερικό, συνεργατών, φιλοξενούμενων και φίλων του Φεστιβάλ, που θα αποδώσει στη Σπάρτη πολλαπλά οφέλη. Το 3ο Φεστιβάλ θα αποτελέσει τον προάγγελο του πανηγυρικού και Διεθνούς πλέον  4ου Φεστιβάλ, το 2020.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ