ΣΠΑΡΤΗ. Δεύτερο διαδοχικό ματς της Σπάρτης ματαιώνεται. Η ομάδα της Λακωνίας ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πόντου (21/4, 15:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Football League αλλά στο γήπεδο δεν εμφανίστηκαν ποδοσφαιριστές και διοίκηση. Παίρνει το ματς στα χαρτιά η ομάδα της Καλαμαριάς.
Το ματς, ωστόσο, ματαιώνεται. Κι αυτό γιατί δεν εμφανίστηκε κάποιος - ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε εκπρόσωπος της διοίκησης - από τους γηπεδούχους. Άλλωστε, πριν λίγες ημέρες τα δελτία των χειμερινών αποκτημάτων ανακλήθηκαν με αποτέλεσμα ν' αδειάσει το ρόστερ.
Στο γήπεδο της Σπάρτης εμφανίστηκαν μόνο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείου του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος παίρνει το ματς στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνα. Αυτό είναι ο δεύτερος αγώνας της Σπάρτης που ματαιώνεται μετά από τον εκτός έδρας της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα.
Στην ομάδα της Λακωνίας επιβάλλεται αφαίρεση τριών βαθμών, πρόστιμο, ενώ σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αιγινιακό, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και θα ξεκινήσει το νέο (τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία) με -6. Πρόστιμο ύψος 100.000 ευρώ περιμένει τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο της ομάδας.