ΣΠΑΡΤΗ. Ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Supermoto πραγματοποιήθηκε στην πίστα SPARTA RACING CIRCUIT MOTUL, σε ένα υπέροχο από θέμα καιρού και έντονο από θέμα ανταγωνισμού Σαββατοκύριακο. Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες!
Οι δυνατές κόντρες και μάχες των οδηγών έβαλαν φωτιά στο Πρωτάθλημα του Supermoto, στην κατεξοχήν “έδρα’” του στην πίστα της Σπάρτης.
Ταυτόχρονα η ομάδα Wolf-Racing κατάφερε να ανέβει στο βάθρο προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις. Ο πρώτος οδηγός της ομάδας, Γιώργος Παπασταύρου (64), εξέπληξε με την κορυφαία HONDA CRF500SW κάνοντας δύο εκπληκτικές εκκινήσεις από την 2η (στρατηγική) θέση του grid και με holeshot κατάφερε να πάρει διαφορά 5 δευτερολέπτων στο 1ο σκέλος. Παρόλο όμως την διαφορά, μια “αργή” πτώση λίγο πριν το τέλος τον ανάγκασε να τερματίσει στην 4η θέση!
Στο 2ο σκέλος ο Γιώργος επανέλαβε την εξαιρετική του οδήγηση, αυτήν την φορά χωρίς λάθη, και κατέκτησε την 1η θέση του βάθρου. Ο 2ο οδηγός, Τάσος Κλαρούδας (169), πάλεψε και επικράτησε του αντιπάλου του στο 1ο σκέλος, παίρνοντας την 2η θέση, ενώ στο δεύτερο σκέλος κατάφερε να μείνει κοντά στον ανταγωνισμό τερματίζοντας 4ος και επιβεβαιώνοντας ως νέο ταλέντο τη μαχητική του διάθεση και την ανταγωνιστικότητά του απέναντι σε έμπειρους οδηγούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Παπασταύρου έκανε δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα πάρα την πτώση μου στο 1ο σκέλος - ήταν μια επιπόλαια πτώση, άλλα αυτά συμβαίνουν όταν κινείσαι σε γρήγορο ρυθμό. Η μοτοσυκλέτα μου ήταν υποδειγματική και ομολογώ ότι δεν περίμενα να "κουμπώσω" τόσο νωρίς πάνω της. Η Wolf-Racing απέδειξε για άλλη μια φορά την μεγάλη της εμπειρία και τεχνική κατάρτιση και ετοίμασε το ιδανικό set-up για την συγκεκριμένη πίστα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που στέκονται διπλά μας σε αυτό το μοναδικό άθλημα με το απίστευτο θέαμα!.»

Ενώ και ο Τάσος Κλαρούδας ανέφερε: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά μου. Μόλις πριν από ένα μήνα “γύρναγα” με 1:03’’ στην πίστα SPARTA RACING CIRCUIT MOTUL και σήμερα πάλευα για την 2η θέση! Είναι απίστευτο! Η μοτοσυκλέτα μου είναι ότι πιο δυνατό και απόλυτο έχω οδηγήσει και η στήριξη της ομάδας μου ήταν απίστευτη - μου έχει μάθει πολλά σε πολύ μικρό διάστημα - είναι κάτι που σέβομαι και προσπαθώ να αντλήσω με προσοχή όσο γνώση μπορώ από αυτήν. Τους ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές!»