Λάκωνες στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου

24-04-2019 12:48   

Το Μεσολόγγι με τον σεβασμό που το διακρίνει και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τίμησε και φέτος την Έξοδο της Ηρωϊκής Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων. 193 χρόνια από την τρομερή νύχτα της θυσίας, από τη νύχτα που την "τρέμει ο λογισμός" , από τη νύχτα που η Ελευθερία με το αίμα της νίκησε

τη δουλεία και τον σκοταδισμό.

Την Κυριακή 21 Απριλίου μετά το πέρας της πομπής, στον Κήπο των Ηρώων τελέσθηκε επιμνημόσυνη  δέηση και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου από τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο και η βράβευση των αθλητών του 73ου Δρόμου Θυσίας. Δεύτερος νικητής ήταν ο Σπαρτιάτης Κωνσταντίνος Πασπαλιάρης.

Πρώτος ο Σπύρος Ιατρόπουλος και τρίτος ο Βασίλης Μπάκας. Η βράβευση έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Νικητές από αριστερά. Μπάκας, Δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας , Ιατρόπουλος, Πασπαλιάρης. Σ.Κ.

Eπιπλέον, όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΝΠ Δήμου Μονεμβάσιας κ. Αλειφέρη Παναγιώτα το παρόν για 15η συνεχή χρονιά έδωσε στις εκδηλώσεις η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Βοιών αποσπώντας επαινετικά σχόλια.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ