ΣΠΑΡΤΗ. Μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο σε μια καυτή ατμόσφαιρα, οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού την Πέμπτη 18/4/2019, πήραν το σκορ που ήθελαν απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Αλκυών, αφού είχαν χάσει στο πρώτο παιγνίδι στο Ναύπλιο με 3-2 σετ και έτσι δίκαια προκρίθηκαν στους τελικούς του Final - 4 της ΕΣΠΕΠ που θα διεξαχθούν στην Πάτρα.

Οι μικρές γνώριζαν την κρισιμότητα του αγώνα και ήθελαν μια καθαρή νίκη που θα τους έδινε την πρόκριση. Για το λόγο αυτό αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα, έβγαλαν εξ΄ αρχής πάθος και δυναμισμό και κέρδισαν καθαρά τον αγώνα με σκορ 3-0, πετυχαίνοντας μια σημαντική διάκριση σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τις περισσότερες σε αριθμό (55) ομάδες της ΕΣΠΕΠ.


Τα σετ του αγώνα (3 - 0): 25-20, 25-16, & 25-17
Διατητές: Κανελλίδης Ι, Σοφού Ε.

Συνέχεια των διακρίσεων του τμήματος βόλεΙ στα αναπτυξιακά κλιμάκια τα τελευταία έτη σε επίπεδο παγκορασίδων, παίδων και κορασίδων ως αποτέλεσμα της σοβαρής προσπάθειας και δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο, η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται ολόψυχα στις μικρές αθλήτριες, καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες που θα τις οδηγήσουν σε νέες διακρίσεις και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που στηρίζει σε κάθε αγώνα τις προσπάθειες των αθλητών και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που απαρτίζουν τις ακαδημίες καθώς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Σύλλογο και γίνονται συμπαραστάτες και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας, ακολουθώντας την ομάδα ακόμη και στα εκτός έδρας παιγνίδια.

Τέλος ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τη Δημοτική Αγορά της Λακωνίας και τον κ. Λαμπρόπουλο Λάμπρο για τη ζωντανή κάλυψη του αγώνα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά στο βόλει και γενικότερα στον αθλητισμό καθώς επίσης και τον κ. Δημήτρη Γιανναράκο για το υπέροχο κάθε φορά φωτογραφικό υλικό.

Σπαρτιατικός Γ.Σ.: Προπονητές (Κωνσταντόπουλος Ρηγάκος) Έφορος ( Τρουγκάκος Ε.)
Τσεμπελή, Κουτσοβίτη, Ρηγάκου, Φουντούκη, Πλειώτα, Πετράκου, Λαμπρινού, Παπασπυριδάκου, Στρατή, Βλαχοκωσταντή, Κανελλίδη, Καπετανέα