Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Τιμόθεος Ν. Κουράκος
Την Πέμπτη 18 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 84χρονου Τιμόθεο Ν. Κουράκου. Ευχαριστούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος και Κωνσταντίνα, τα εγγόνια του Τιμόθεος και Γιώργος, τα αδέρφια του Μαρία - Γιάννης Καλαβρυτινός, Ευστράτιος Κουράκος, Χρυσούλα Α. Κορωνιού και Παναγιώτα Π. Βάρλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Άννα Κουτσοδημήτρη
Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 95χρονης Άννα Κουτσοδημήτρη. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Πίτσα Κουλογεωργίου και Χρίστινα – Νίκος Σταματόπουλος, τα εγγόνια της Άκης – Νάγια Κουλογεωργίου, Γιώργος Σταματόπουλος και τα δισέγγονα της Παναγιώτης και Γιάννης.


Γιάννης Χ. Χίος
Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 15.30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 88χρονου Γιάννη Χ. Χίο. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Χρήστος – Χριστίνα Χίου και Σταυρός – Αθηνά Χίου, τα εγγόνια του Παναγιώτα, Φωτεινή και Ιωάννης, τα αδέρφια του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .