ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. "Ο Αντώνης Σαμαράς θέλησε να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου η όποια ανάκαμψή του να μην πιστωθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά στον Πελοπάρχη Σαμαρά.

Στο μήνυμα του χρησιμοποιεί μια γλώσσα που ούτε και η πιο σκληρή αντιπολίτευση δεν θα επέλεγε. Είναι μάλιστα οξύμωρο σχήμα ο άνθρωπος που στήριξε Τατούλη το 2014 σήμερα να ανακαλύπτει την αιτία όλων των δεινών της Πελοποννήσου στα πρόσωπα ενός συνδυασμού.

Ας δούμε το μήνυμα Σαμαρά, πρόταση – πρόταση, σχολιάζοντας:

«Παναγιώτη, καλή επιτυχία και καλή δύναμη!»
Την ευχή θα την χρειαστεί.

«Σου εκφράζω την απόλυτη στήριξή μου σε εσένα και τα πανάξια στελέχη του συνδυασμού μας, ώστε ν' αλλάξει επιτέλους σελίδα η Πελοπόννησος.»
Από πού προκύπτει η απόλυτη στήριξη όταν άνθρωποι κοντά στον Σαμαρά, γνωστοί Μεσσήνιοι, επιφανείς και μη, επιλέγουν Τατούλη;

«Στο ιστορικό γύρισμα αυτής της σελίδας, οφείλουμε να βοηθήσουμε οι πάντες! Για να γράψουμε με τον αγώνα μας τις λέξεις εντιμότητα και ανάπτυξη στην Πελοπόννησο.»
Θυμάται ο κ. Σαμαράς τις πλημμύρες την Καλαμάτας, τα θύματα και την αιτία; Υπήρξε ίχνος εντιμότητας σε εκείνα τα γεγονότα από τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς που τα προξένησαν ή τα επέτρεψαν;

«Γιατί αυτά είναι που σήμερα λείπουν και αυτά είναι τα μεγάλα ζητούμενα της εκλογικής σου μάχης».
Τα ζητούμενα στην Πελοπόννησο είναι τα κόμματα να μην διαδραματίσουν άλλον ρόλο στην αυτοδιοίκηση από αυτόν που τους αναλογεί.

«Δείξτε λοιπόν την πόρτα σε εκείνους που έπαιξαν στα ζάρια το μέλλον της Περιφέρειάς μας!»
Τα ζάρια ρίξατε για να αποφασίσετε να στηρίξετε τον Τατούλη το 2014 κύριε Σαμαρά;

«Δείξτε την πόρτα σε όλη αυτή την ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε χωρίς ντροπή τους Πελοποννησίους!»
Ανεκδιήγητη παρέα είναι οι Ηλίας Κανελλάκης, Γιάννης Μπουκουβάλας, Χαράλαμπος Σκούρος και τόσοι άλλοι έντιμοι συμπολίτες μας κύριε Σαμαρά;

«Καλώ λοιπόν την καθεμία και τον καθένα να ζυγίσουμε καλά την βαρύτητα της ψήφου μας. Συντεταγμένα, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, χωρίς προσωπικές στρατηγικές, χωρίς ακόμα και δικαιολογημένες πικρίες, να διαλέξουμε αυτό που απαιτούν οι καιροί:»
Τι απαιτούν άραγε οι καιροί κύριε Σαμαρά: Δεν απαιτούν δημοκρατία άμεση και τέλος στην κομματοκρατία;

«Να διαλέξουμε, δηλαδή, εκείνους που δεν υποκρίνονται, που δεν ψαρεύουν με δυο καλάμια, που σέβονται το δημόσιο χρήμα, που αγαπούν γνήσια τον τόπο τους και που σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ακούν το κάλεσμα της συνείδησής τους, της παράταξής μας και –πάνω απ' όλα- της πατρίδας μας!»
Οποία υποκρισία να συγκυβερνάς κάποτε με τους θανάσιμους πολιτικούς σου εχθρούς κύριε Σαμαρά. Πόσος είναι ο σεβασμός στο δημόσιο χρήμα όταν ακόμα και το κόμμα που εκπροσωπείτε, η ΝΔ χρωστά τα δάνεια του αλλά δεν φοβάται την κατάσχεση που τρέμει ο απλός αγωνιστής πολίτης - θύμα; Ποιος αγαπά άραγε την Πατρίδα (με κεφαλαίο), την Πελοπόννησο και τα χωριά της, ο κάτοικος Βορείων Προαστίων Αττικής ή ο κάτοικος Καστρίου Κυνουρίας;

«Παναγιώτη καλό αγώνα και με τη νίκη!»
Αντώνη καλό Πάσχα!"

Λάκων, Πελοποννήσιος, Νεοδημοκράτης