Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ελένη Θ. Μαντζαβράκου
Την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 3.30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Μυρτιά θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 94χρονης Ελένης Θ. Μαντζαβράκου. Στην Κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αγγελική – Ιωάννης Αλικάκος και Ουρανία – Δημήτρης Λάζαρης, τα εγγόνια της Σταυρούλα – Παναγιώτης, Γεώργιος – Τζίνα, Φάνης – Ευγενία και Σταυρούλα – Θεοδώσης, τα δισέγγονα της Γιάννης, Ελένη και Ουρανία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταυρούλα Χαρ. Νικολοπούλου
Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 7.45 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Χαρ. Νικολοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σοφία – Διαμαντής Κουτσοβίτης και Γαρυφαλιά – Σταύρος Φλώρος, τα εγγόνια της Παναγιώτα – Ιωάννα, Μαρία – Μανώλης, Σταυρούλα – Γιώργος και Νεκταρία – Παύλος, τα δισέγγονα της Σοφία, Ιωάννης, Παναγιώτης , Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος
Το Σάββατο 13 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γούναρη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά της Βασιλική – Γεώργιος Καββούρης, Ελένη – Γεώργιος Μαυροειδής και Σταυρούλα – Δημήτριος Αναστασίου, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστάσιος Χ. Σπυράκης
Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 8.00 π.μ στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στη Καρίτσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αναστάσιου Χ. Σπυράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργίου, τα παιδιά του Σταυρούλα – Ευστράτιος Δαριώτης, Αναστασία Σπυράκη και Χριστίνα- Παναγιώτης Λαμπράκη , τα αδέρφια του Γιώργος – Γαρυφαλλιά Σπυράκη, Δημήτρης –Ελένη Σιναλού, Κώστας – Πότα Σγούρδα και Γιώργος –Αγγελική Τσοποϊτη, τα εγγόνια του Ραφαήλ,Κωνσταντίνος και Παναγιώτα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Σοϊλη
Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 9.30 στις π.μ στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Σοϊλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιπόι συγγενείς της.

Αντώνιος Δημάκος
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνιου Δημάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Ανδρέας – Μαρία Δημάκου και Τριανταφύλλη –Παναγιώτης Τσάτουμας, η αδερφή του Παρασκευή Πολυμενάκου, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Μουχτερός
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Μουχτερό. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή το9υ Καλλιόπη Γεροντάκου, τα ανίψια του Ανδρέας, Κωνσταντίνα Γεροντάκου και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Θεοφιλάκος
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Αγίων Ταξιάρχων στη Λογγάστρα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ιωάννη Θεοφιλάκου. Στο μημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δέσποινα, τα παιδία του Δημήτρης, Γαρυφαλλιά και Παναγιώτα, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Δ. Φιλιππόπουλος
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Δ. Φιλιππόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Τσιάπα – Παπαστρατάκου (Δασκάλα)
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Τσιάπα – Παπαστρατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος, τα τέκνα της Νικόλαος, Μαρία, Ζαφείρω και Θεόδωρος, τα εγγόνια της Παναγιώτα και Στέφανος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ρήνα Δ. Γρηγόρη
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ρήνας Δ. Γρηγόρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Αθανάσιος, Χρυσούλα , Λυγερή και Ευστράτιος, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Γ. Κοντογεωργάκος
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γούναρη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειου Γ. Κοντογεωργάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Πολυτίμη σύζυγός του Βάλια, τα παιδιά του Γεώργιος, Παναγιώτης και Κυριάκος, τα αδέρφια του Νέλλα – Αργύρης Ρουσέτος και Βασίλης – Γεώργιος Κοκκόλης, τα ανίψια του Δώρα και Ιωάννης, η πεθερά του Ελένη Κοκκόλη και οι λοιποί συγγενείς του.

Αικατερίνη Μ. Καπαρελιώτη
Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αικατερίνης Μ. Καπαρελιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης και Γιαννούλα – Παναγιώτης, τα εγγόνια της Μιχαήλ, Μαρία – Γεώργιος και Αικατερίνη, το δισέγγονο της, τα αδέρφια της Γεώργιος – Γεωργία, Αριστείδης – Ευαγγελία , Παρασκευή και Ευγενία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.