ΣΠΑΡΤΗ. Ο τίτλος που έχει η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη σε 7 κανάλια της Πελοποννήσου για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές θα μπορούσε να είναι αυτός. Ο Περιφερειάρχης κι εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε ερώτηση του notospress.gr σχετικά με τη δέσμευση Μητσοτάκη από την Σπάρτη για το νέο Μουσείο της πόλης είπε ότι σε μια πόλη σαν την Σπάρτη δεν μπορεί να ακούγεται το «Εν τούτω Νίκα» (του Κυριάκου Μητσοτάκη) αλλά το «Μολών Λαβέ» και τον «Τάν η επι Τάς».

Έτσι ο Πέτρος Τατούλης συμπύκνωσε την θέση του έναντι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προκαλώντας τον αν μπορεί να κερδίσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στη συνέχεια της συνέντευξης είχε την ευκαιρία να θυμίσει ότι ως υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ γνωρίζει πολύ καλύτερα από πολλούς τόσο τους ανθρώπους όσο και τις νοοτροπίες ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι στο μένος εναντίον του Πέτρου Τατούλη από καθοδηγούμενη μερίδα της ΝΔ δεν εκτιμά ότι υπάρχει συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά.

Περισσότερα στην εκπομπή «Λακωνικά» την Παρασκευή στις 20:00 στην τηλεόραση Μεσόγειος και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ στις 21:00