Ο Σταύρος Λαμπρινάκος υποψήφιος με τον Σταύρο Αργειτάκο

Δήλωση υποψηφιότητας10-04-2019 13:06   

"Η αναγνώριση των δικαιωμάτων των ΑμΕΑ και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα θέματα που τους αφορούν δεν θα έπρεπε να είναι ζητούμενο, αλλά δεδομένη συνθήκη. Η ενδυνάμωση της θέσης της κοινότητας των ΑμΕΑ μέσα στην κοινωνία αποτελεί βασική προσωπική μου προτεραιότητα ως Πρόεδρος του σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) Λακωνίας.
Η προσβασιμότητα αποτελεί το βασικότερο αγαθό για να απολαμβάνουν τα άτομα με αναπηρία ίσες ευκαιρίες. Για να μπορούν να είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας και να μη ζουν στην κοινωνική απομόνωση. Και πρέπει να αρχίσουμε πρώτα από όλα από την πόλη και τον δήμο που ζούμε.
Για να βλέπουμε συχνότερα άτομα με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας να κυκλοφορούν στο δρόμο της πόλης μας, να πίνουν καφέ δίπλα μας και να εξυπηρετούνται με ευκολία στις δημόσιες υπηρεσίες, στις τράπεζες, στα νοσοκομεία.
Με οδηγό την εμπειρία που έχω από την ενασχόληση μου στο Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας σαν μέλος αρχικά, ύστερα από την θέση του Αντιπρόεδρου και τώρα από την τιμητική θέση του Πρόεδρου αλλά κυρίως με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης». Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση και συμπορεύομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Αργειτάκο γνωρίζοντας την έντονη ευαισθησία του για τα ζητήματα που αφορούν τα ΑμΕΑ, όπως και την ικανότητα και αποφασιστικότητα του να ασχοληθεί με συνέπεια με αυτά".

Με τιμή
Σταύρος Λαμπρινακος

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ