Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παναγιώτης Α. Ζαραφωνίτης

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στον Ιερό Ναό στις Αμύκλες ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 71χρονου Παναγιώτη Α. Ζαραφωνίτη. Ευχαριστούν για την συμμετοχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Ηλίας, Ευγενία και Μαρία, τα εγγόνια του Παναγιώτης και Λυγερή, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Σ. Τούντα

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 14:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Καρίτσα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 91χρονης Αναστασίας Σ. Τούντα. Στη Κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Σταμάτα – Κώστας, Φιλιππία και Δήμητρα, τα εγγόνια της , τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κατίνα Παν. Σπανού

Το Σάββατο 6 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου σταΣερβείκα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κατίνας Παν. Σπανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμρποσευχή τα παιδιά της Κώστας και Ηλίας- Κατερίνα, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Ι. Χίου

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ι. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος – Αντωνία και Αριστέα – Ντέννης, τα εγγόνια της Γιάννης, Ελένη, Ελένη, Αποστόλης και Σπυριδούλα, το δισεγγονό της Ντέννης, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαριγούλα Δημ. Μυλωνάκου

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Λευκόχωμα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαριγούλα Δημ. Μυλωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της

Ελένη Κ. Αρφάνη

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Κ. Αρφάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή τα παιδία της Παρασκευή – Ιωάννης Κωνσταντινάκος, Ευγενία – Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ιωάννα – Στέλλιος Βελουχουτάκος, τα αδέρφια της Μιχάλης – Πηνελόπη Κουλεντιανού, Σταματίνα Καπρή, Άννα Κουρμπέλη και Ελένη Κουλεντιανού, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρίας Ε. Μακρυσοπούλου

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Ε. Μακρυσοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Νικόλαος –Σταματία, Αγγελική –Ταξιάρχης και Ευγενία – Δημήτριος, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Πητ. Μανιάτης

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Πητ. Μανιάτης. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Ντίνος –Μαίρη, Δήμητρα και Μαίρη, τα ανίψια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Χ. Γκοβόστης

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρο Χ. Γκοβόστη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός της Νικόλαος, ο ανιψιός της Χρήστος, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Θ. Τσούκλερης (Ιερέας)

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Θ. Τσούκλερη.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος του Θεόδωρος, τα εγγόνια του Παναγιώτης – Αναστασία και Σπυρίδων – Δήμητρα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Δ. Βαλιώτη

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη Κονιδίτσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Δ. Βαλιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης –Βάσω Βαλιώτη, Βαγγέλης-Βούλα Βαλιώτη και Γιώργος – Βάνα Βαλιώτη, τα εγγόνια της Δημήτρης, Αντώνης, Ελένη, Ευσταθία, Θάνος, Δημήτρης και Ιωάννα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταματική Π. Αμανατίδη

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Εισόδια Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταματικής Π. Αμανατίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός της Παναγιώτης, τα τέκνα της Χριστίνα – Γεώργιος Κοκκίνης, ο αδερφός της Αριστομένης, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Βικτωρία και Μαγδαληνή, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανάργυρος Π. Σακκελάρης

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το Τεσσαρακονθήμερο του Ανάργυρου Π. Σακκελάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική , τα τέκνα του Παναγιώτης, Αρετή, Δημήτριος και Σταυρούλα, τα αδέρφια του Παναγιώτα, Ελένη, Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Χ. Πλειώτας

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τλελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Χ. Πλειώτα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δημήτρουλα, ο γιος της Χρήστος, τα αδέρφια του, τα ξαδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Περικλής Α. Χαλικά

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Περικλή Α. Χαλκιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Απόστολος – Ματούλα και Παναγιώτα – Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.