Γράφει ο Γεώργιος Αλατσάς*

Πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες η κυρία Μυρσίνη λοΐζου πρώην υποψήφια στην ευρωβουλή με το κυβερνόν κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωταγωνιστεί μεν, αλλά αρνητικά δυστυχώς για αυτή ,καθώς έχουν δει τη δημοσιότητα παλαιότερες αναρτήσεις της όπου υπερασπιζόταν τον τρομοκράτη Σάββα ξηρό που ζητούσε αποφυλάκιση λόγω αναπηρίας.Ο τότε αρμόδιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Πανούσης είχε εκφράσει την άποψη πως θα πρέπει να αποφυλακιστεί μόνο αν ζητήσει συγνώμη και αυτή ανήρτησε δήλωση διαδικτυακή όπου έλεγε πως τα θύματα που σκότωσε ο Σάββας ξηρός πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από την κοινωνία και όχι ο ίδιος. Επίσης εκτός από τον τρομοκράτη, φυσικό ήταν να υπερασπίστει και τις τρομοκρατικές ενέργειες .Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει με βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση και αστυνομικούς να καίγονται. Και αν κάνουμε έναν παραλληλισμό είναι σαν να μας δείχνει πού έπρεπε να χρησιμοποιηθούν και εναντίον ποιων αυτές οι βόμβες μολότοφ. Όσον αφορά τη δήλωση για τον Σάββα ξηρό πήγε να τα μαζέψει μόλις αυτή η δήλωση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μιλώντας για γλωσσικό ατόπημα και αυτό προφανώς για να μην βγει από τη λίστα της ευρωβουλής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έλα όμως που η κατσίκα δεν μασάει ταραμά και ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο…

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ένα άλλο ...ατόπημα ,το οποίο πολύ πιθανό να μας δηλώσει πως για αυτό φταίνε οι τράπεζες που της έβαζαν τα λεφτά στο λογαριασμό... Είναι καταδικασμένη από την Ελληνική δικαιοσύνη επειδή για περίπου πέντε χρόνια έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της! Λογική σκέψη,θα σκέφτηκε: αφού παίρνω χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματατα του πατέρα μου(γνωστού συνθέτη Μάνου λοΐζου) χωρίς να ιδρώνω και να κοπιάζω, γιατί να μην παίρνω και τη σύνταξη της μάνας μου και ας έχει πεθάνει; Και για αυτό “ξέχασε” να δηλώσει πως απεβίωσε!

Λαμπρή η επιλογή της κυρίας Μυρσίνης λοΐζου για το ευρωψηφοδέλτιο ,να διαδώσει στην ευρωβουλή την αγάπη της για την τρομοκρατία, τον Σάββα ξηρό ,τον κουφοντίνα και όλο το συνάφι, να γνωστοποιήσει στους ευρωβουλευτές πώς φτιάχνονται οι μολότοφ και πως δεν πειράζει οι αστυνομικοί να καίγονται... Επαναστάτρια μέχρι το μεδούλι η κυρία, τόσο πολύ, που θεώρησε πως έχει το σθένος να διεκδικήσει θέση στην ευρωβουλή για να εκπροσωπήσει μία χώρα την οποία έχει κλέψει κιόλας για πέντε χρόνια και έχει καταδικαστεί για αυτό.

Αλλά ας μην παραξενεύομαστε ,αυτός ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ του 4% που δυστυχώς αντί να γίνει 1% εκτοξεύτηκε και έγινε κυβέρνηση. Πουλώντας παραμύθια πως θα σκίσει τα μνημόνια ,κάνοντας μέχρι και κάλπικο δημοψηφίσμα στο οποίο άλλαξε το αποτέλεσμα κάνοντας το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ΝΑΙ.

Ταυτόχρονα όμως ας δούμε τι έχει συμβεί στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεπουλήθηκε και προδόθηκε η Μακεδονία

Διώχθηκε ο κρητικός αλεξιπτωτιστής που τραγούδησε το Μακεδονία ξακουστή κατά την πτώση του με το αλεξίπτωτο. Τι θέλανε να τραγουδήσει ένας οπλίτης σε τέτοιες συνθήκες υπερηφάνειας ατενίζοντας από ψηλά την πατρίδα του ;το “χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ”; Για την ιστορία έγινε απλή διοικητική εξέταση και τιμωρήθηκε με εξαήμερη κράτηση.

Την εβδομάδα που μας πέρασε μία ηλικιωμένη γιαγιά 90 χρόνων στη Θεσσαλονίκη, επειδή προφανώς για να συμπληρώσει την πενιχρή τη σύνταξη, έπλεκε καλτσάκια-παντόφλες και τα πουλούσε χωρίς άδεια συνελήφθη. (εδώ βέβαια δεν φταίει η αστυνομία αλλά αυτός που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία η οποία ήταν υποχρεωμένη να ενεργήσει τα νόμιμα)

Στο παρελθόν μας προέτρεψαν όταν εισβάλλουν ληστές στο σπίτι μας να κάνουμε τους κοιμισμένους,κάτι με το οποίο διαφωνώ γιατί αυτό δείχνει αφιλοξενία οπότε προτείνω να τους κερνάμε και ένα σοκολατάκι!

Και στο παλιό παρελθόν χωρίς να είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ,η κυρία Βούλα Παπαχρήστου που έφερνε και φέρνει και θα φέρνει μετάλλια στη χώρα μας ως αθλήτρια του στίβου επειδή είχε κάνει το εξής σχόλιο :πως με τόσους μετανάστες τα κουνούπια στη χώρα μας θα τρώνε σπιτικό φαγητό ,αποβλήθηκε από τους επικείμενους ολυμπιακούς αγώνες. Ας το αντιπαραβάλλουμε, πως μία αθλήτρια που δοξάζει την Ελλάδα αποκλείεται ενώ μία πολίτης που προσβάλλει την Ελλάδα επιλέχθηκε να διεκδικεί θέση στην ευρωβουλή κάτι το οποίο ευτυχώς το γλυτώσαμε μιας και παραιτήθηκε την Παρασκευή, μετά τον σάλο των δύο υποθέσεων (των αναρτήσεων της αλλά κυρίως της σύνταξης της μητέρας της και όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας που έφερε στο φως στην υπόθεση ωφελήθηκε 52.000 ευρώ τα οποία δεν έχει επιστρέψει και με τις προσαυξήσεις πλέον χρωστάει 94.000 ευρώ στο κράτος).

Έχουμε πάρει την κάτω βόλτα αλλά μιας και ήταν κοντά η 25η Μαρτίου πάντα να θυμόμαστε ότι:

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!!!

ΥΓ:σχετικά με το ερώτημα του τίτλου δεν θα απαντήσω εγώ ,απαντάει η κυρία Κωνσταντοπούλου πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μετά αποχωρήσε καθώς έμεινε πιστή στις ιδέες της, η οποία έκανε το εξής tweet για την κυρία λουίζου:

Η Μυρσίνη #Λοΐζου κακώς παραιτήθηκε. Αντιπροσωπεύει πλήρως το «υπόδειγμα» του #ΣΥΡΙΖΑ.

*Μαθηματικός

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr