ΣΠΑΡΤΗ. H εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γαρυφαλιά Κ. Γεωργακοπούλου – Μπόνου, μέλος του Κινήματος «Ελπίδα» στον Δήμο Σπάρτης, ανακοίνωσε ότι κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο.

Η Γαρυφαλιά Γεωργακοπούλου πέρα από την επαγγελματική της διαδρομή διακρίνεται για την δραστηριότητά της ως μέλος πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων και είναι η συντονίστρια του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη». Μητέρα τριών παιδιών, υπηρετεί στην οργανική θέση της στο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη» και στενή συνεργάτης του επικεφαλής της «Ελπίδας» και δημοτικού συμβούλου κ. Χρήστου Αλεξάκου σε θέματα Πολιτισμού και Πρόνοιας.
Στηρίζει τον Σταύρο Αργειτάκο και τον συνδυασμό του έχοντας πλέον διαπιστώσει, εμπειρία, επιμονή, ευθύτητα, διαρκή παρουσία και κυρίως διάθεση εμπλουτισμού και ανανέωσης. Όπως δήλωσε:

«Δεν αναζητώ μαγικές λύσεις για τον τόπο μου ούτε σωτήρες από το διεθνές στερέωμα. Πιστεύω ακράδαντα ότι στη πόλη και τα χωριά της Σπάρτης έχει ωριμάσει η αντίληψη ότι κανείς δεν περισσεύει. Όμως όλοι έχουμε ευθύνη για την υστέρηση της κοινωνίας μας, και όλοι πρέπει να βρούμε το μέτρο και την τομή που θα αποδώσει έργο και τελικά προκοπή και πρόοδο. Εκτιμώ ότι, στην Ελλάδα της αβεβαιότητας και στη Σπάρτη της απραξίας, πρέπει να εμπλουτίσουμε την εμπειρία των αυτοδιοικητικών και να αιμοδοτήσουμε τις δυνάμεις εκείνες που δεν χάνουν χρόνο και δεν κάνουν πειράματα. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη παρένθεση, για διχασμούς, για προσωπικές πολιτικές και ατομικές καριέρες. Ούτε φυσικά για θεωρητικές αντιλήψεις που δεν εφαρμόζονται. Ο Δήμος Σπάρτης είναι ήδη στην εντατική… Ο Σταύρος Αργειτάκος αποδέχθηκε πρόταση του επικεφαλής της Παράταξής μας Χρ. Αλεξάκου για ένωση δυνάμεων, όλων των συνδυασμών, κάτι που δυστυχώς ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί όλοι. Στηρίζω κι εγώ την προσπάθειά του συνδυασμού του που διακρίνεται για την ευθύτητα και τη σαφήνεια των προθέσεων και των στόχων του.»