ΣΠΑΡΤΗ. Σε ένα συναρπαστικό παιγνίδι με εκπληκτικές φάσεις όπου η μία διαδέχονταν την άλλη σε ομορφιά και δυναμικότητα, ο Σπαρτιατικός κατάφερε στο tai-break στο εντός έδρας Σαββατιάτικο ντέρμπι, μια σπουδαία για τη συνέχεια νίκη επί του ΑΣΠ Απόλλων ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 τα μεταξύ τους παιγνίδια, στη μάχη των play off που θα κρίνουν τη συμμετοχή του πρωταθλητή στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου Νότου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Γιάννη Ρηγάκου μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στον αγώνα κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ με 25-18 και 25-20, δείχνοντας την πλήρη κυριαρχία της σε επίθεση και άμυνα στο γεμάτο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης.
Στη συνέχεια όμως υπήρξε σθεναρή αντίδραση των παικτών του Απόλλωνα όπου σε συνδυασμό με την αναμενόμενη από την υπερπροσπάθεια κούραση των παικτών του Σπαρτιατικού, έφεραν την ανατροπή και την ισοφάριση σε 2-2 σετ .

To 5o και τελευταίο σετ αποδείχτηκε «ακατάλληλο για καρδιακούς» αφού χρειάστηκαν οι Σπαρτιάτες να βγάλουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και να πάρουν το χρυσό σετ με 17 – 15 και τελικά τον αγώνα που διήρκησε συνολικά 2 ώρες και 10 λεπτά.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που βοήθησε πολύ την ομάδα στην επικράτησή της απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό και σπουδαίο αντίπαλο.

Τα σετ του αγώνα (3-2): 25-18, 25-20, 17-25, 23-25 & 17-15
Διαιτητές: Βαρλόκωστας Α., Κανελλίδης Ι,

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.(Προπονητής Ρηγάκος Ι, Βοηθός Κωνσταντόπουλος Μ., Έφορος Τρουγκάκος Β., Στατιστικολόγος Τσαρουχάς Η.): Σταυρόπουλος Κ., Ρηγάκος Γ., Ρηγάκος Δ., Μήτσιας Β., Τζίμας Γ., Μπάσο Σ., Καλαβρυτινός Α., Δαραβίγκας Π. (λ), Κυριακάκος Η., Καραγιαννάκος Β (λ), Τάτσης Κ., Μπάσο Χ., Μπακατσέλος Π.

Φωτογραφία: Δημήτρης Γιανναράκος