ΑΡΚΑΔΙΑ. O Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας συμμετέχει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στην εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece» που θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 υπό τον συντονισμό της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής πρόκειται να πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός στην προστατευόμενη περιοχή του υγροτόπου Μουστού, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και από ώρα 10:00 π.μ., με συνάντηση στο πανοραμικό σημείο θέας της λιμνοθάλασσας.

Με κοινό σύνθημα της εκστρατείας «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!» και με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της προστατευόμενης περιοχής στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος και στην διάδοση του εθελοντισμού, ο Φορέας Διαχείρισης σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής Εθελοντών του Let's do it Greece και με την υποστήριξη της δράσης από την εταιρεία Sanitas, ο Φορέας Διαχείρισης έχει παραλάβει και θα διαθέσει στους συμμετέχοντες κατάλληλο εξοπλισμό-υλικά καθαρισμού (γάντια, σακούλες απορριμμάτων και σακούλες ανακυκλώσιμων), προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογή και η μεταφορά των απορριμμάτων.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (τοπικό τμήμα Δήμου Βόρειας Κυνουρίας) και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Παρακολουθείστε στον παρακάτω σύνδεσμο το επίσημο βίντεο προώθησης της δράσης “Let’s do it Greece 2019” https://www.youtube.com/watch?v=JxmIuBgmdek


Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας
Πληροφορίες: Αρβανίτης Αδαμάντιος
Άστρος Αρκαδίας, 22001
Τηλ: 27550 22021, Fax: 27550 22806
Email: info@fdparnonas.gr Web: www.fdparnonas.gr