Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αντώνιος Ηλ. Ξυδιάς
Το Σάββατο 30 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνιου Ηλ. Ξυδιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Ηλίας – Κωνσταντίνα Ξυδιά, Γεώργιος- Νικολέτα Ξυδιά, τα εγγόνια του Αντώνιος , Παναγιώτης, Αντώνιος, Μαρία-Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστράτιος Βλαχοδημητρακάκος
Το Σάββατο 30 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τραπεζοντή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστράτιου Βλαχοδημητρακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του , τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Η. Βυρής
Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 09:00 πμ. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Γεώργιου Η. Βυρή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Π. Κουμουνδούρος
Την Κυριακή 31 Μαρτίου Στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Κουμουνδούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κυριακούλα – Παναγιώτης Αλεβετσοβίτης και Παναγιώτης – Παναγιώτα Κουμουνδούρου, τα εγγόνια του Στρατής, Γιάννης, Παναγιώτα , Γιάννης και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Σ. Γρουμπός
Την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος στη Πλατάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γρουμπού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Στυλιανή – Σαράντος Κανελλάκης, ο εγγονός του Μάριος, ο αδερφός του και οι λοιποί συγγενείς του .