ΣΠΑΡΤΗ. To Σάββατο 29/3/2019 και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης, η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Σπαρτιατικού υποδέχεται τον πρωτοπόρο Α.Σ.Π. Απόλλων Πάτρας, σε έναν δύσκολο αγώνα όπου θα επιδιώξουν ¨πάση θυσία¨ τη νίκη, αφού στο α΄ ματς εκτός έδρας η ομάδα του Σπαρτιατικού είχε ηττηθεί με σκορ 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Γιάννη Ρηγάκου έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα τα δώσουν όλα στη μάχη των play off που θα οδηγήσει στην ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΣΠΕΠ στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου Νότου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Επίσης την Κυριακή 30/3/2019 στις 16:00 η ομάδα παίδων του Σπαρτιατικού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ, στον α΄ αγώνα από τα δύο παιγνίδια μεταξύ τους σε εντός και εκτός έδρας. Αυτός που θα προκριθεί θα συμπληρώσει τις ομάδες του Final-4 των άλλων ομίλων της ΕΣΠΕΠ που είναι: ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ και Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80.

Η Διοίκηση του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα και των δύο παιγνιδιών, απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις φίλες και φίλους του βόλεϊ, για τη δυναμική στήριξη των ομάδων του το Σάββατο 29/3 και την Κυριακή 30/3/2019 αντίστοιχα.