KAΣΤΟΡΙ. Στον απόηχο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 1"ου αγώνα Νοτίου Ελλάδος μοτοσικλέτας τύπου scramble στο Καστόρι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ Γιώργος Οικονομάκης αναφέρει:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τη Λέσχη μοτοσικλέτας Σπάρτης που επέλεξε να διοργανωθεί ο αγώνας στο τόπο μας. Όραμα μας ήταν να εντάξουμε στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων της Κοινότητας μας κι έναν αγώνα μοτοσικλέτας και αυτό έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους: Θωμά Παναγιώτη, Στέλιο, Γιώργο και Αλέκο Σταυρόπουλο, Δημητρίου Παναγιώτη, Αφους Σκαφιδά και Οικονομόπουλο Παναγιώτη διότι μας παραχώρησαν τις ιδιοκτησίες τους ώστε να γίνει η πίστα του αγώνα αλλά και όλους του εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς τόσες ημέρες για τη χάραξη της πίστας κ όχι μόνο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, Δασαρχείο Σπάρτης, Δήμο Σπάρτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας για τη στήριξη. Την ομάδα διάσωσης Ετοιμοκλής για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν.

Πολλά συγχαρητήρια στους αγωνιζόμενους που τερμάτισαν ανεξάρτητα θέσης και χρόνου και κυρίως χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Οι θετικότατες εντυπώσεις και τα σχόλια τους αλλά και των θεατών, μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι το συγκεκριμένο μηχανοκίνητο αθλητικό γεγονός θα καθιερωθεί στη περιοχή μας. Θέλουμε να προάγουμε και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε και άλλους μηχανοκίνητους αγώνες, γιατί Αθλητισμός σημαίνει Υγεία».