ΣΠΑΡΤΗ. Η Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης «Ρόδον» συνεχίζει τις προβολές της περιόδου 2018-2019 , σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, και το Προξενείο του Ισημερινού στην Αθήνα και σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «Πόσο πιο μακριά ακόμα;» Qué tan lejos της Tania Hermida. 2006, 92’.

Λίγα λόγια
Η Εσπεράνθα, ισπανίδα τουρίστρια και η Τριστέσα, φοιτήτρια από τον Ισημερινό, γνωρίζονται σ’ ένα λεωφορείο με προορισμό την Κουένκα, όπου πηγαίνουν για διαφορετικούς λόγους. Στη διάρκεια της διαδρομής όμως, βρίσκονται ακινητοποιημένες εξ αιτίας μιας εθνικής απεργίας. Επειδή έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι, οι δυο κοπέλες αποφασίζουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ωτοστόπ. Αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, αλλά και να γνωρίζουν αρκετά πιο ουσιαστικά την χώρα του Ισημερινού και τους ανθρώπους της. Έτσι, ο προορισμός τους αποδεικνύεται πως βρίσκεται τελικά πολύ πιο μακριά απ’ όσο υπολόγιζαν.

[ Ισημερινός 2006, 92’ ],

Σκηνοθεσία: Tania Harmida

Παίζουν:Cecillia Vallezo, Tania Martinez…

trailer:

Οι προβολές πραγματοποιούνται και φέτος στο φιλόξενο χώρο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου), κάθε Πέμπτη, με ώρα έναρξης 8.30μμ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ