ΣΠΑΡΤΗ. Το Σχολείο Αμυκλών γίνεται συχνά στόχος των «γνωστών – αγνώστων» της περιοχής που πότε διαλύουν ότι βρουν μπροστά τους και πότε κλέβουν επιλεκτικά χρήσιμα υλικά. Στα πλαίσια ελέγχου της Δημοτικής Αρχής από την Παράταξη Αργειτάκου προέκυψε ότι Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας δεν έχει λειτουργήσει ποτέ. Όπως και ποτέ δεν τοποθετήθηκαν κάμερες και συναγερμός στο συγκεκριμένο Δημοτικό Σχολείο που αποτελεί στόχο. Όταν ο δημοτικός σύμβουλος Σαράντος Καπετανάκης θέτει ερώτημα με αφορμή την νέα επίθεση στο Σχολείο Αμυκλών η απάντηση που παίρνει από τον Δήμαρχο είναι ιδιαίτερα συγκεχυμένη, ελαφρώς τρικυμισμένη και τελικά ανεπαρκέστατη.

Ο κ. Βαλιώτης περισσότερο στέκεται στο τρόπο που προβάλουν τα ΜΜΕ τέτοια γεγονότα παρά στο γιατί δεν λειτουργεί η Επιτροπή .

Όλα αυτά σε μια εποχή και μια περιοχή που ζει κάτω από το θρασύτατο πέλμα μιας μειονότητας που έχει καταστρέψει περιουσίες, χωριά και υποδομές.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας κ. Πλειώτας εξήγησε ότι είναι μάταιο κάθε μέτρο και θα πρέπει να αναλάβει την φύλαξη security.

Δείτε στο βίντεο την απάντηση που φανερώνει τη σύγχυση και την αδυναμία του Δημάρχου Σπάρτης. Προσέξτε στο δια ταύτα πως ο Δήμαρχος Σπάρτης αντιμετωπίζει τη μη λειτουργία της Επιτροπής που μάλιστα δημιουργήθηκε με πρόταση του Προέδρου του Σώματος κ. Μοιράγια για να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα...