ΜΑΝΗ. Την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο κατάστημα «Μουριές» (οικογ. Γούδη) στην Αρεόπολη θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοικτή εκδήλωση της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ, της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ και του MANI NEWS!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση μετά τις ολιγόλεπτες εισηγήσεις θα χαιρετήσουν όλοι οι επικεφαλής υποψήφιοι δήμαρχοι των δημοτικών συνδυασμών που αντιδρούν στα θλιβερά τεκταινόμενα εις βάρος των ανύποπτων Μανιατών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Να σημειωθεί ότι οι κορυφογραμμές της Μάνης σε λίγιο καιρό θα γεμίσουν με «σύγχρονους ανεμόμυλους» ή «σύγχρονα μνημεία» όπως τολμούν να χαρακτηρίσουν τις ανεμογεννήτριες αρχαιολόγοι και υπουργοί…

Αν λάβουμε υπ’ όψη μας πως για τη Μάνη ισχύει προστατευτική νομοθεσία που απαγορεύει στον απλό πολίτη και επιχειρηματία ακόμα και τα αλουμινένια παράθυρα, καταλαβαίνουμε πως τα αλουμίνια στα παράθυρα είναι πιο «επικίνδυνα» για το τοπίο απ’ ό,τι οι ανεμογεννήτριες... Όμως σε αυτή την αποδοχή της ωμής εκδούλευσης έχουν μερίδιο ευθύνης και κάποιοι Μανιάτες πολίτες.