Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευθύμιος Κ. Αρβανίτης
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 84χρονου Ευθύμιου Κ. Αρβανίτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Αγγελική , ο γιος του Ιερομόναχος Αγαθάγγελος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Χαρ. Νικολοπούλου
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 89χρονης Σταυρούλας Χαρ. Νικολοπούλου. Ευαχαριστούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σοφία - Διαμαντής Κουτσοβίτης και Γαρυφαλιά –Σταύρος Φλώρος, τα εγγόνια της Παναγιώτα - Ιωάννα, Μαρία – Μαvώλης, Σταυρούλα – Γιώργος και Νεκταρία –Παύλος, τα δισέγγονα της , Σοφία, Ιωάννης – Παναγιώτης, Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς της.

Αννίτα Γιατράκου – Λούβη
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 89χρονης Αννίτας Γιατράκου – Λουβή. Ευχαριστούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ασπασία – Γιάννης και Λίνα – Παναγιώτης, τα εγγόνια της Κωσταντής – Σοφία και Σπύρος , τα αδέρφια της , Κωστής – Μπέττυ Γιατράκου, Giulio Fossi, Ρίτσα Γιατράκου και τα ανίψια της.

Γεώργιος Χρ. Γομάτος
Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογγανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Χρ. Γομάτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Χρήστος – Μαρία, Νικόλαος – Σταθούλα, Παναγιώτης - Βούλα, Βασιλική – Παντελής, Σταύρος, Ηλίας - Ελένη και Νεκτάριος – Ματούλα, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Παν. Τρουγκάκου
Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Παν. Τρουγκάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης – Σταματική και Σάββας, τα εγγόνια της, Παναγιώτης, Ιάσωνας , Αλέξανδρος και οι λοιποί συγγενείς της.

Θωμάς Π. Τσιριγώτη
Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θωμά Π. Τσιριγώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα τέκνα του Ιωάννης – Δήμητρα, Αρχοντούλα , τα εγγόνια του Αναστασία, Ιάκωβος και Θωμάς, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Φώτης Ι. Ροβολής
Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Φώτη Ι. Ροβολή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Χρήστος , Ειρήνη και Παναγιώτης οι νύφες του, τα ανίψια του, και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Γεωργ. Βέργαδου
Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην Αγόριανη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γεωργ. Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της, Ηλίας - Όλγα Βέργαδου, Ιωάννα – Δημήτριος Σταυράκος και Ιωάννης Βέργαδος, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Νικ. Γριβογιάννης
Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Παναγιώτη Νικ. Γριβογιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι θείοι του ,οι θείες του και οι λοιποί συγγενείς του.