Έτσι θα πάτε το παιχνίδι των social media στο επόμενο επίπεδο

Κι όμως, μπορείτε να κάνετε τα posts σας να ξεχωρίζουν σε πολλά επίπεδα22-03-2019 09:38   

Τα κοινωνικά μέσα καταναλώνουν σήμερα ένα καλό κομμάτι του online χρόνου μας και δεν είναι λίγοι αυτοί που αποζητούν τα likes σαν τρελοί.

Είναι όμως και οι άλλοι, αυτοί που έχουν κόλλημα με την αισθητική, αποζητώντας καλύτερες γραμματοσειρές, γραφήματα και γενικότερη εικόνα για τις δημοσιεύσεις τους.

Όλοι αυτοί θα βρουν πραγματικά το στοιχείο τους στην εφαρμογή Over, ένα από τα πλέον αγαπημένα εργαλεία για να πειράζεις φωτογραφίες και να προσθέτεις οπτικά στοιχεία στα posts, τα οποία βγαίνουν μάλιστα βελτιστοποιημένα για το εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο.

Στο περιβάλλον της Over δημιουργείς περίτεχνα μοτίβα με φωτογραφίες, σχέδια και κείμενα ολότελα κατάλληλα για το Instagram, το Facebook και τα άλλα social media. Ή και για κάθε άλλη χρήση λίγο-πολύ.

Η εφαρμογή σου επιτρέπει να επιλέγεις μέγεθος εικόνας (δίνοντάς σου και προεπιλεγμένες λύσεις για τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα), να προσθέτεις εικόνες και κείμενα και να έχεις στα χέρια σου αναρίθμητες επιλογές χρωμάτων, γραμματοσειρών, υδατογραφημάτων και ρυθμίσεων, ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώνει πλήρως την αισθητική σου.

Για όποιον βιάζεται αλλά θέλει το κάτι παραπάνω στα posts του, η Over διαθέτει και έτοιμα γραφικά για κάθε χρήση. Και είναι φυσικά δωρεάν, αν και κάποιες από τις πολυάριθμες επιλογές της γίνονται προσβάσιμες μόνο κατόπιν πληρωμής. Αυτά αφορούν όμως στους απαιτητικούς χρήστες.

Διαθέσιμη τόσο σε περιβάλλον Android όσο και συσκευές iOS, είναι πιθανότατα ότι θα τη χρειαστείς για εντυπωσιακότερα posts και περισσότερα likes.

Πηγή: newsbeast.gr

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ