Καπετανάκης: «Τιμή και αναγνώριση στον Θανάση Γιαννακόπουλο, χωρίς υποκρισία»23-03-2019 07:11   

ΣΠΑΡΤΗ. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και οι αρχές αναγνωρίζουν το έργο και τη συμβολή του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αίσθηση έκανε η λακωνική αναφορά του δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης Αργειτάκου, Σαράντου Καπετανάκη.

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση του Σελλασιώτη αυτοδιοικητικού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου κι έτσι εξηγείται και η συγκινησιακή φόρτιση.

Ο Σ. Καπετανάκης ανέφερε τα εξής:
«Καταγόμενος    από  την  Σελλασία  την  ιδιαίτερη πατρίδα των  Γιαννακοπουλαίων    οφείλω  να πω  ότι ο  Θανάσης  Γιαννακόπουλος μαζί με  τους αδελφούς του  Κώστα που έφυγε  από την ζωή  στις 29  Απριλίου  του  2018 και τον Παύλο που έφυγε  στις 10  Ιουνίου 2018  υπήρξαν αυτοδημιούργητοι άνθρωποι που άφησαν το  στίγμα τους  στην Ελληνική Επιχειρηματικότητα  και υπηρέτησαν τον Ελληνικό Αθλητισμό  σαν παράγοντες,  άλλου τύπου, υπηρετώντας τις  ιδέες του  ερασιτεχνικού αθλητισμού προσφέροντας  μόνο χωρίς να τους ενδιαφέρει το κέρδος.
Εκπροσωπώντας  και την κοινωνία  της  Σελλασίας χωρίς  υποκρισία  απευθύνω   ΤΟ ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ και θα θυμόμαστε για πάντα τι  είχαν κάνει για την Σελλασία οι αείμνηστοι  ΚΩΣΤΑΣ,   ΠΑΥΛΟΣ  ΚΑΙ   ΘΑΝΑΣΗΣ.»

Να σημειωθεί ότι η σωρός του Θανάση Γιαννακόπουλου θα εκτεθεί στην Ιερή Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη 26 Μαρτίου απο τις 08:00 έως τις 12:30. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στις 14:00

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ